- 88,226
- 47,946
- 113
30u cok rahat gecerEyv sizede şansınız bol olsun favoriler bile gelse 3 4 okur bu altılı tevzi 30
30u cok rahat gecerEyv sizede şansınız bol olsun favoriler bile gelse 3 4 okur bu altılı tevzi 30
Keşke o atı demeseydin ya babamda yazmış bana son ayak 13 süz oynama diye getireceniz atı haSon ayak 13 cok tutuyorum ve 3de surprizim
Tabelayı 1 2 10 bıraksam aslında son ayağa 7 at yazarım mantıklıAge af fire tek olur tabela ayagida 1,2 yarışı böyle kurun derin
Ters bi at duyum geldi bi arkadaşım daha var ondan haber bekliyorum ordan gelsin paylaşırım kardeşim sanaTuttuğunuz varsa fikir alabiliriz son dakikaya kadar
Valla benim butce cok dusuk ama sadece 13 numarayi tek atarak 100 liralik fantazi kuponu oyniycamKeşke o atı demeseydin ya babamda yazmış bana son ayak 13 süz oynama diye getireceniz atı ha
1,2 yeter dostum age af fire tek 4 ayağa aynı parayı yüklenTabelayı 1 2 10 bıraksam aslında son ayağa 7 at yazarım mantıklı
10 u bilsemki attan düşecek mecbur yazicam babam yaz demiş Emir büyük yerden1,2 yeter dostum age af fire tek 4 ayağa aynı parayı yüklen
Bugun istanbulda 2 numaralar her ayakta sansli41 yıllık ganyan ci babamın attığı kupon ) isteyen bakabilir
Sen bilirsin oyun senin10 u bilsemki attan düşecek mecbur yazicam babam yaz demiş Emir büyük yerden
Bu kupon cok buyuk bayagi tutar bu41 yıllık ganyan ci babamın attığı kupon ) isteyen bakabilir
Slotcuyuz beyler kupon abartılacak bir para değil lanet sweet 1000 de 6k alıp 18 tl ödediSiz son ayak diyince kuponu böyle yaptım umarım doğru yerde patlar .sadece 2 yi beklicem gibi
Reis o yazmış oraya yuvarlak lardan 1 tanesini seç tek at yazmış biliyor hepsini yazicagimi uyanık işte 3 binlik kuponu atmıyor banaBu kupon cok buyuk bayagi tutar bu
Tabii canim slota spora 10kati 20 kati bayiyoz. Beygirler zevkli en azindanSlotcuyuz beyler kupon abartılacak bir para değil lanet sweet 1000 de 6k alıp 18 tl ödedi
Birde eşekleri denemek ne olacak yani
Valla kurma falan anlamam ben. Yap bi nornal kupon oynayalum kralCallypso age of fire tek tabela 1,2 böyle kur oyunu
Turkçe yazmamis galiba okuyamadim bro ne yazdigini 😁Reis o yazmış oraya yuvarlak lardan 1 tanesini seç tek at yazmış biliyor hepsini yazicagimi uyanık işte 3 binlik kuponu atmıyor bana