- 75
- 6
- 8
Aynen en mantıklı 1500 TL bir kupon cizeriz güzel olurkişi başı 300 koysak en az iyi olur
Aynen en mantıklı 1500 TL bir kupon cizeriz güzel olurkişi başı 300 koysak en az iyi olur
olustururuz bro bekle bi gelsinde ortak gırmek isteyen herkesDm grubu kim oluşturacak ben bilmiyorum
Tamam bro beklemedeyimolustururuz bro bekle bi gelsinde ortak gırmek isteyen herkes
Sende gel ortak yapalımBen de bakıyorum ama geniş bir kupon yapacağım istanbul için görüşlere açığım.
Sanada bol sans kardesBen de bakıyorum ama geniş bir kupon yapacağım istanbul için görüşlere açığım.
Tesekkur ederım hocam sana daSanada bol sans kardes
Çok mesaj atamıyorum ama takip ediyorumSende gel ortak yapalım
Zindane36 geliyor mu
Bikac kisi daha vardi bro onlara uyuyorsa onlarda gelsin
Tamam agabey sikinti yok. Benim turkiyede bulamayacagim adam yok zaten 😂😂Beyler bastan sunu diyim ortak oluncaksa kasa ben olcaksam ortak olurum he yok ben guvenmem diyen olursada hic itirazim olmaz saygi duyarim.herkes okeyse kuralim dmde bi gurup yapalim kuponu.
tamam bana haber verirsinizBikac kisi daha vardi bro onlara uyuyorsa onlarda gelsin
Benim ismim cismin belli ganyan bayimiz de belliTamam agabey sikinti yok. Benim turkiyede bulamayacagim adam yok zaten 😂😂