- 757
- 200
- 43
tamamdırGel sikinti yok
tamamdırGel sikinti yok
Seni nasil ekleyecez dm e yav250 tl var bende alırsanız girerim dost
Yazarım sana dostum bir iki haber gelicek@Yildiraygs87 @Hayat1kumar @Calypso13 tek olur diyebileceğiniz varmı beyler sürpriz bitirmezler diye düşünüyorum ben
Hipodrom dan @stalinqueYazarım sana dostum bir iki haber gelicek
bekliyorum kralHipodrom dan @stalinque
Kral bi genis yapsana istanbula sana zahmetKafayı tek atıp getiren altiliyi rahat bulur çok karışık devirli 5 li de var kafa yi patlatabilirler 5.li ganyan yüklenisin diye . Ayrıca İstanbuldayım hava anormal derecede nemli atlar da çok etkileniyor ki favorilerin 2 hafta da yaptıkları ortada bakalım bugün ne olacak
Dost ben paraya gittim butcem var diye bir tekin üstüne yaşlandım kupon bölünmüş kupon ust limiti var 5 bin üstü oynamadığı için yinede bakabilirsinKral bi genis yapsana istanbula sana zahmet
Açıkçası tekime de güvenmiyorum bana göre çok zor program son ayak kuponda 1.2.7Kral bi genis yapsana istanbula sana zahmet
Eyvallah kral ben kuculturum onu sag olasinDost ben paraya gittim butcem var diye bir tekin üstüne yaşlandım kupon bölünmüş kupon ust limiti var 5 bin üstü oynamadığı için yinede bakabilirsin
Sanada bol sans kardesAge of ve son ayak 1 bana göre tek olacak
Şahsen age of ve son ayak 1.2.7 gelirse benim kupon tutar
Son ayaktan yatarsın dostum baştan söyliyim sanaDost ben paraya gittim butcem var diye bir tekin üstüne yaşlandım kupon bölünmüş kupon ust limiti var 5 bin üstü oynamadığı için yinede bakabilirsin
Ooo cok iyiymis bravo 27kButce bundan geldi cepten çıkan birsey yok o yüzden rahat yazdım acikcasi
Eyv sizede şansınız bol olsun favoriler bile gelse 3 4 okur bu altılı tevzi 30Sanada bol sans kardes
Tuttuğunuz varsa fikir alabiliriz son dakikaya kadarSon ayaktan yatarsın dostum baştan söyliyim sana
Son ayak 13 cok tutuyorum ve 3de surprizimDost ben paraya gittim butcem var diye bir tekin üstüne yaşlandım kupon bölünmüş kupon ust limiti var 5 bin üstü oynamadığı için yinede bakabilirsin