- 695
- 349
- 63
65 ini bize veriyor 1600 civarı kalanını kendi alıyor doğru mu anladım üstad65 reis
65 ini bize veriyor 1600 civarı kalanını kendi alıyor doğru mu anladım üstad65 reis
65 ini bize veriyor 1600 civarı kalanını kendi alıyor doğru mu anladım üstad
Yüksek derken mesela zaten limit max 2500 değil miaynen sayılır ama yüksek bozum yapsan daha çok yardımcı oluyor
Yüksek derken mesela zaten limit max 2500 değil mi
Anladım kardeşim eyvallah sağ olasın2500ün tamamını bozdursan daha iyi para verir anlamında dedim reis
Anladım kardeşim eyvallah sağ olasın
Henüz başvurmadım başvurunca dönerim sana kardeşimrica ederim limit ne kadar çıktı kı sana
Henüz başvurmadım başvurunca dönerim sana kardeşim
Babayı aldık gene limit çıkmadı
Atsanaçıktı mı sana parayı direk çekemezsin ki bozdurabilirsin anca sağlam kişi var wmaracıdan burda yapanlarda oldu özelden atabilirim
Dm atımçıktı mı sana parayı direk çekemezsin ki bozdurabilirsin anca sağlam kişi var wmaracıdan burda yapanlarda oldu özelden atabilirim
alaybeye mı gıdıon dostMemnun oldum bende bilmez miyim arasıra geliyodum manitayla çarşıya girmeden garanti bankasının caprasindaki kafelere
he sen orda yalandan canlı muzık sıneması var oralara gıdıyonalaybeye mı gıdıon dost
Yok be dost çay kahve içilen kafeler var orayı diyom canlı muzik sineması Alsancakta güzel dost meyhane ama bay bayan girişli nezih yerlerhe sen orda yalandan canlı muzık sıneması var oralara gıdıyon
İstanbulkart Başvuru Merkezlerine dilekçe yazarak dönüştürülebiliyor.beyler çıkan limiti nasıl kullanabiliriz nasıl nakite dönüştürebiliriz?