- 7,072
- 3,155
- 113
emin misin dost yaptın mı sen?İstanbulkart Başvuru Merkezlerine dilekçe yazarak dönüştürülebiliyor.
emin misin dost yaptın mı sen?İstanbulkart Başvuru Merkezlerine dilekçe yazarak dönüştürülebiliyor.
web sitelerinde öyle yazıyordu iki gündür erken uyanıp gidemedim ben. Fibabankasına üye olmaya üşeniyorum kredi için oraya üyelik de gerekiyor.emin misin dost yaptın mı sen?
Konu icinde bikac kisi daha yazmisti kardes uskudar ve kadikoyde varmisemin misin dost yaptın mı sen?
Bn fibaya uye deilim hesabimda yok basvurdum red geldiweb sitelerinde öyle yazıyordu iki gündür erken uyanıp gidemedim ben. Fibabankasına üye olmaya üşeniyorum kredi için oraya üyelik de gerekiyor.
ne varmış dost istanbulkart merkezi mi? Orası nasıl hallediyor peki? Sonuçta dijital cüzdanda duruyor ve sadece istanbulkarta aktarılabiliyor, istanbulkarttan kesip nakit olarak mı veriyorlar?Konu icinde bikac kisi daha yazmisti kardes uskudar ve kadikoyde varmis
İstanbul kart çikartıp oraya aktarıyorsun parayı sonra merkezden yüzde 2 kesıntıyle ıbana atıyorlarne varmış dost istanbulkart merkezi mi? Orası nasıl hallediyor peki? Sonuçta dijital cüzdanda duruyor ve sadece istanbulkarta aktarılabiliyor, istanbulkarttan kesip nakit olarak mı veriyorlar?
Islem dilekceden ne kdr sonra gerceklesiyor kardes bilgin varmiİstanbul kart çikartıp oraya aktarıyorsun parayı sonra merkezden yüzde 2 kesıntıyle ıbana atıyorlar
3 4 gün dıyorlarIslem dilekceden ne kdr sonra gerceklesiyor kardes bilgin varmi
Cok uzunmus be.tskrler saolasin3 4 gün dıyorlar
Yapılmıyor 😂Dostlar bu dijital cüzdanın aynı banka kartı gibi kart numarası son kullanma tarihi ve cvv var bunu yazarak alışveriş yapabiliyor muyuz? Eğer öyleyse siteye aktarıp nakite çevirebiliriz. Deneyen oldu mu?
Kim bozdu usta bizede Verde bozdurak şunu yaBen birini buldum %65 le bozdu
Mobil ödeme referansları olan bir forumdan buldum dostum şimdi benim vermem etik olmaz sen ordan bir bak istersenKim bozdu usta bizede Verde bozdurak şunu ya
Özelden yazarmisin dostum ordan problem yokMobil ödeme referansları olan bir forumdan buldum dostum şimdi benim vermem etik olmaz sen ordan bir bak istersen