- 695
- 349
- 63
Üstad bu konuyu kayseride yaşanır mı yap çok merak ediyorum kayseride yaşanır mı
Üstad bu konuyu kayseride yaşanır mı yap çok merak ediyorum kayseride yaşanır mı
Yo yaşadım reis gayette güzelyaşanılmaz diyenler muhtemelen yaşamamıştır
Az önce yanımdaki metruk binada eroin davasına birisini öldüresiye dövdüler polis gelmeden 5 dakika önce de uzadılarYo yaşadım reis gayette güzel
Yaşanmaz dostum nesi güzel kalabalik kokar her pislik vardır orda nerde yaşanır desen küçük şehirler temiz şehirler sakin şehirler böyle İstanbul gibi şehir degilyaşanılmaz diyenler muhtemelen yaşamamıştır
Az önce yanımdaki metruk binada eroin davasına birisini öldüresiye dövdüler polis gelmeden 5 dakika önce de uzadılar
Adamlar anabacı sovüyo sorun yok biz a... Yazıyoz sorun oluyo Admin ozaman herkeze gerekeni yapİmkanım olsun türkiyede yasayanın
İmkanım olsun türkiyede yasayanın
24 yıldır İkitelli de yaşıyorum ama yaşanacak gibi değil tası tarağı toplayıp gitmeme çok az kaldı ya Trakya tarafı yada egeBağcılar
Altınşehir
Tahtakale
Gaziosmanpaşa
4 yıl İstanbul'un bu güzide ilçelerinde kaldım yaşanacak gibi değil 🤗
Organizede çalıştım knk biraz 16/17 yaşlarını orda geçirdik daha doğrusu organize bize geçirdi en güzeli dediğin gibi ege Trakya aw24 yıldır İkitelli de yaşıyorum ama yaşanacak gibi değil tası tarağı toplayıp gitmeme çok az kaldı ya Trakya tarafı yada ege
20 yıldır altınşehir ikitelli arasında yaşıyorum bi ev alıp memlekete gidicem D:Bağcılar
Altınşehir
Tahtakale
Gaziosmanpaşa
4 yıl İstanbul'un bu güzide ilçelerinde kaldım yaşanacak gibi değil 🤗
20 yıldır alamadiysan artık zor reis 😐20 yıldır altınşehir ikitelli arasında yaşıyorum bi ev alıp memlekete gidicem D: