Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket İstanbul'da Yaşanır Mı?

İstanbul'da Yaşanır Mı?

• EVET

Kullanılan: 94 30.4%
  • HAYIR

Kullanılan: 215 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    309

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,040
3,145
113
Ben 15 gün evvel yerlestim İstanbul'a , Pendik'te bir ev kiraladım , Bursa'da yaşıyordum , yani köklü bir değişime gittim , kız arkadaşım da İstanbul da olmasının etkisi var tabi , yaşadığınız yeri güzel yapan insanlar varsa her yerde yaşanır
Biraz tadı kalmadı bu cümlenin gerçi :) kira günü 5000 i sayinca
Rabbim herkese her yerde yaşamasi için hayırlı sebepler versin arkadaşlar
dost sen sıkıntılı mısın? Aynı metni neden sürekli yazıyorsun? Konu bir kaç gün arayla başlığa düşüyor her baktığımda bu mesajı tekrardan yazıyorsun amacın nedir?

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,992
3,510
113
dost sen sıkıntılı mısın? Aynı metni neden sürekli yazıyorsun? Konu bir kaç gün arayla başlığa düşüyor her baktığımda bu mesajı tekrardan yazıyorsun amacın nedir?
Tuşlara basıp bölüm atlamaya çalışıyor sanırım

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,040
3,145
113
Tuşlara basıp bölüm atlamaya çalışıyor sanırım
hayır dost adam aynı şeyleri her gün yazıyor, insanşara dejavu yaşatmaya mı çalışıyor amacı nedir belli değil, yani bir kere yazar geçersin ama aynı şeyi günlerce tekrar yazmanın anlamı ne? Alzaymır bir üye olabilir

Lucarelli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
506
107
43
Dostum kusura bakma nasıl olmuş anlamadım , aynı şeyi tekrar yazmak gibi anlamsız bir şeyi yapmam , yani yazdiktan sonra da konu başlıklı olan sohbete de ilk defa görüyorum , kusura bakmayın rahatsiz etmişim ,

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,040
3,145
113
Dostum kusura bakma nasıl olmuş anlamadım , aynı şeyi tekrar yazmak gibi anlamsız bir şeyi yapmam , yani yazdiktan sonra da konu başlıklı olan sohbete de ilk defa görüyorum , kusura bakmayın rahatsiz etmişim ,
dost kendin yazmadığına emin misin? Belki adminler güncel tutmak için mesajını yeniliyorlardır ama buna çok ihtimal vermedim hem sen de mesaj kasmak için aynı konuya aynı şeyleri yazmasın belki forum hatasıdır

Lucarelli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
506
107
43
dost kendin yazmadığına emin misin? Belki adminler güncel tutmak için mesajını yeniliyorlardır ama buna çok ihtimal vermedim hem sen de mesaj kasmak için aynı konuya aynı şeyleri yazmasın belki forum hatasıdır
Eminim hocam ben yazmadım , çok da aktif değilim zaten , niye öyle olmuş hiç bir fikrim yok