Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jackpot Hakkında

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Dostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Sinek cikmissa normal en kucugu o en buyugu maca oda siyah ama o cikmamisdir

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,971
5,568
113
hangi karti seçtiğinin bi onemi yok haci. oyunu yenile bakiyeye ekleniyor yani. pek heyecani yok aslinda senaryo belli

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,971
5,568
113
sinekte id yazar son kazananlara senin id ile esleniyor mu yukarda jackpot barinda

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,804
5,811
113
amusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,286
6,482
113
amusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin
İsyanın dozunu kaçırmak yasak 1 hafta banlisin