- 1,275
- 569
- 113
Dostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Maça mı sinek mi kumarbaz kardeşimDostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
MacaMaça mı sinek mi kumarbaz kardeşim
Sinek cikmissa normal en kucugu o en buyugu maca oda siyah ama o cikmamisdirDostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Sinekdir
♠ Bu ise çok çok daha fazla olması lazım
Teşekkür ederim dost saolDostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Canlı desteğe yaz dost 10 katı eklemesi lazimdi yanlış hatirlamiyorsamDostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Tamam dost kazandigin tutarin 10 katını ekliyor ve 1 kat çevrimi var sınırsız çekimSuan beklemekteyim yazdim
İsyanın dozunu kaçırmak yasak 1 hafta banlisinamusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin
sinekte id yazar son kazananlara senin id ile esleniyor mu yukarda jackpot barinda