Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jackpot Hakkında

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
1,104
113
Dostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Maça mı sinek mi kumarbaz kardeşim

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,093
10,038
113
Dostlar hayatimda ilk defa jackpot cikti kart sectim betgitte cikti ekran ss almayi unuttum 2bin tl yansitti sadece bakiyeme oluyomu oyle bilen biri soyleyebilirmi siyah olan cikti
Sinek cikmissa normal en kucugu o en buyugu maca oda siyah ama o cikmamisdir

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Teşekkür ederim dost saol

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,297
5,641
113
Sinektir o dost, maça olsa duramazsın

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,297
571
113
Sinek o zaman 1600tl ek bakiye yansitti ya bende heyecanlandim

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
Canlı desteğe yaz dost 10 katı eklemesi lazimdi yanlış hatirlamiyorsam

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
hangi karti seçtiğinin bi onemi yok haci. oyunu yenile bakiyeye ekleniyor yani. pek heyecani yok aslinda senaryo belli

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
sinekte id yazar son kazananlara senin id ile esleniyor mu yukarda jackpot barinda

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,851
5,880
113
amusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
amusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin
İsyanın dozunu kaçırmak yasak 1 hafta banlisin

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,297
571
113
Dostlar 9k ekledi 1600 normal ekledi 3 kat cevirip 4500 cekim verdim de jackpot ilk defa cikinca heyecanlandim nie dusuk verdi betgit sebebini bilen varmi