Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jasminbet - 15₺

Karasuluu234

Üye
Yeni Üye
14
1
3
Sinirlendim hala canlı destek aktif değil 3 yerden giriş yaptım ayrımdaydı Yok siteye girmeden önce bile aktif değil sinirlendim kasa 110.26 dı bastım hepsini geldi kasa oldu 196.25 cekemiyroum parayı deli olcam ya

hoti91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
113
43
Sinirlendim hala canlı destek aktif değil 3 yerden giriş yaptım ayrımdaydı Yok siteye girmeden önce bile aktif değil sinirlendim kasa 110.26 dı bastım hepsini geldi kasa oldu 196.25 cekemiyroum parayı deli olcam ya
Sakin ol site güvenilir bi çok kişi para çekmiştir teknik bi sıkıntı olabilir batırma paranı sinirine yenik düşüp

jijo

Üye
Yeni Üye
29
5
8
Arkadaşlar bu jasmin betten para çeken oldumu yatrim yapsak mi 100 lira bonus için bi bilgilendirin mağdur olmayak
ben çekim yaptım, ama ben çekebildim diye güvenilirdir ve herkes çeker diye bir kaide yok, sorumluğunu almam hiç bir büronun, yinede haklarını iade edeyim bonustan kazandığım parayı 100 tl yatırarak çekmiştim, kesintisiz ödemişlerdi.

Karasuluu234

Üye
Yeni Üye
14
1
3
Bende yatırım şartı yoldu sordum öyle üye oldum bugün üye oldum Zaten 1.50 oran en düşük 3 maç kombin yapıcam tutarsa daha çevrim şartı Yok bende tutturdum işte sonrada katladım kasa 219 oldu şuan ama şey canlı yardım aktif değil cekemiyroum bonusu

Kml

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
561
261
63
100 tl olsa gider yatırım yaparım

Kml

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
561
261
63
Bonusla uğraşmaya değmez

Kml

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
561
261
63
Çekenlere de iyi harcamalar

kadirbrhn01

Üye
Yeni Üye
27
2
3
jasminbet illegal sitelerin en sağlam sitesidir. 3 senedir bu sitede oynuyorum 10 bin tek seferde çekmişliğim var hiç bir problem gormedım rulette martingale sistemiylede cok kez oynadım onuda problem etmedıler.

can09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
8
8
Ben 4-5 ay önce bu bonustan çekmiştim 250 tl

AJAN006

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
40
28
Bulasmayin demedi demedeme İBRAHİM

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,296
634
113
eskiden tam şerefsiz bir siteydi belki yönetim değişmiştir ama adı çıkmış dokuza inmez bir daha sekize şahsen ben güvenmem 100 tl yatırmam.

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,296
634
113
git sağlam bir yere yatır kardeşim .Nasıl olsa o bonus kaçmıyor ordan yarın birgün sitenin ne mal olduğu çıkar ortaya.

Ozibazdemir01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
920
211
43
Jasminbette uzun süre oynadım zamanında hiç bi yanlışlarını görmedim. Bonus konusunda pintiler sadece. 4k 2k gibi paraları 2 saatte yatırdılar