- 14
- 1
- 3
Denedim kardeşim başka telde gene aktif değil canlı destek
Sağlam site kardeşim ben çekim yapmıştım 1 sene önceArkadaşlar bu jasmin betten para çeken oldumu yatrim yapsak mi 100 lira bonus için bi bilgilendirin mağdur olmayak
1 sene olmuş ağa be bi bakalım bonus tamam yatrim yaparimSağlam site kardeşim ben çekim yapmıştım 1 sene önce
Sakin ol site güvenilir bi çok kişi para çekmiştir teknik bi sıkıntı olabilir batırma paranı sinirine yenik düşüpSinirlendim hala canlı destek aktif değil 3 yerden giriş yaptım ayrımdaydı Yok siteye girmeden önce bile aktif değil sinirlendim kasa 110.26 dı bastım hepsini geldi kasa oldu 196.25 cekemiyroum parayı deli olcam ya
ben çekim yaptım, ama ben çekebildim diye güvenilirdir ve herkes çeker diye bir kaide yok, sorumluğunu almam hiç bir büronun, yinede haklarını iade edeyim bonustan kazandığım parayı 100 tl yatırarak çekmiştim, kesintisiz ödemişlerdi.Arkadaşlar bu jasmin betten para çeken oldumu yatrim yapsak mi 100 lira bonus için bi bilgilendirin mağdur olmayak
Yemişler paranı ağlamaSiteye giridm ama gene aktif değil müşteri hizmetleri acaba niye