- 14,292
- 10,158
- 113
Tebrikler joe 😊
Kötü basmisLa inşallah iyi basmissindir 14 oran yakalamak nedir la
Yani miktar hafif cezbettiLa inşallah iyi basmissindir 14 oran yakalamak nedir la
Bunlar bu sene çok can yakar.4 olmuş valla way be
Tebrikler o zaman en azından toplarlarYani miktar hafif cezbetti
Ben benim konuma yazdı diye etiket attım herkese bolşans.
Doğru dost ben maçın iy sını izledim aynı şahıs 2 kere kaçırdı birini direğe diğerini reklam panolarına sonra o adam 80dk oyunda kaldı bideLa samsun 2 tane penalti kacirmis yanlis mi baktim acaba
Ayni sahis 😂😂😂Doğru dost ben maçın iy sını izledim aynı şahıs 2 kere kaçırdı birini direğe diğerini reklam panolarına sonra o adam 80dk oyunda kaldı bide
Sırada ne var onu söyle 🤣Doğru dost ben maçın iy sını izledim aynı şahıs 2 kere kaçırdı birini direğe diğerini reklam panolarına sonra o adam 80dk oyunda kaldı bide
İsmini de bilmiyom mala benziyodu adam bi kere o adamı penaltıcı kim yaptıysa adamın dibidir yoksa 14 oranı rüyada görürdükAyni sahis 😂😂😂
Hop dedim mi olmuyo işte kaybedince 5-6 kere üst üstte gidiyo bunu bi gördüm direk hiç bakmadan daldım şuan kovalıyorumSırada ne var onu söyle 🤣
tebrikler dost dm atayimmiEridik bittik battık en son bunu denedik.
Gene bi hissiyat geldi tabi
En mantıklısı 🤣 beklemedeyiz etiket at yesillendirelim 🤣Hop dedim mi olmuyo işte kaybedince 5-6 kere üst üstte gidiyo bunu bi gördüm direk hiç bakmadan daldım şuan kovalıyorum
Hissiyatim beni yanılttı 😔
Sanada ödül atarız neyse gelicemHissiyatim beni yanılttı 😔
Haydi bol sans dostt
Sen yüksel yeterki gerisi kolay bol sans