- 21,193
- 10,857
- 113
San marinoya deneme alışkanlığı oradan geliyo demek ki 🤣Deneyen cok valla
San marinoya deneme alışkanlığı oradan geliyo demek ki 🤣Deneyen cok valla
Tebrikler dostumEridik bittik battık en son bunu denedik.
Gene bi hissiyat geldi tabi
15 yildir 1 kere tutturdumSan marinoya deneme alışkanlığı oradan geliyo demek ki 🤣
Daha neler var la 😁Vay aq 2 bin bassam yeterdi benim icin
aviatoru düşünün saniyesinde para kaybediyorsun ne para kaldırıyor sadece ordan sitelerBunlar ne ki zar atmaya ne paralar basıyor millet kumarhanede 5 saniyelik bı olay icin
Derinde aklıma getirdin bro 😁 su ekranlarsa para kazanmak nasıl mumkunEkli dosyayı görüntüle 644891Ekli dosyayı görüntüle 644892Ekli dosyayı görüntüle 644893Ekli dosyayı görüntüle 644894
Madem öyle bekle bnde maça sıfır oynadım bak şimdi ss e neler oldu +4 vermişti hakem 88den sonra olanlara bak 270e 3k alckdimEkli dosyayı görüntüle 644964
Az önce sona eren dender-mechelen maçı abi 😄 ilk yarı 0-0 maç sonucu 2-5 🧐 gol dkları efsane
100 defa denwmistir ak zarardaEkli dosyayı görüntüle 644850
Bu Adam maç önü 50 1/2 50de 2/1e salladı. O penaltılar boşa kaçmadı demekki 😁 2m para aw @butragueno @JoeQuanqa
Zararda oldugu kesin kimse karda değil 😁 normalde böyle oynamıyor vahiy geldi sanırım.100 defa denwmistir ak zararda
La cok takip etme onlari sktir et beni takip et daha iyi puahhahahha ya da bak konu sahibini puhahhahahaZararda oldugu kesin kimse karda değil 😁 normalde böyle oynamıyor vahiy geldi sanırım.
Suatım batmasak takip ederdik 10 20 bin kurtarmaz asdsaLa cok takip etme onlari sktir et beni takip et daha iyi puahhahahha ya da bak konu sahibini puhahhahaha
Yav once 10 20 yi yap sonra 100 200 üde yaparsin birden 650 olmaz kademe kademeSuatım batmasak takip ederdik 10 20 bin kurtarmaz asdsa
TebriklerEridik bittik battık en son bunu denedik.
Gene bi hissiyat geldi tabi
Lan suvatım işimiz çıktı barça kazanır 3.5 üsttü olur alcaktım alamadım acele çıktık okeye gittik oynayaamdımda gitti gül gibi oran14 oran ne ak puahhaabba
Ak tum parayi kornere yatirdik 60 larda 1 korner cikti sadeceLan suvatım işimiz çıktı barça kazanır 3.5 üsttü olur alcaktım alamadım acele çıktık okeye gittik oynayaamdımda gitti gül gibi oran
Ya o maç tam barçaya oynamalıktı la flick gibi adam var kenarda bayern e koymuş madride mi koymaz oyun aklı çok iyi içim yandı alamadım yaAk tum parayi kornere yatirdik 60 larda 1 korner cikti sadece
Bir ara 2 0 ken geri kalani barca alir aliyodum vazgectim bayern macinda da almistim gelmisti neyse diyelimYa o maç tam barçaya oynamalıktı la flick gibi adam var kenarda bayern e koymuş madride mi koymaz oyun aklı çok iyi içim yandı alamadım ya