- 365
- 91
- 28
2800 deEkli dosyayı görüntüle 198842Kupona bak 2800 vuruyorlar tekte sen 100 yapamaışsın
Ekli dosyayı görüntüle 198843Bak da gör
[/QUOTE
Kardesim hala ne dedigimi anlamak istemiyorsun 3bin 5bin 100bin farketmez ben sartlar ve kurallari dogru uygulamiyor diyorum olayi carpitiyorsun buyursun isteyen istedigini yatirsin banane
Dıst ilk çekimi banka hesabına isterBosa ugrasmayin arkadaslar cevrim tamm belge onayi tamm ona ragmen cekim verdim verebilirsnz dediler bakiyihe sildiler valla erindigimden konusma gcmsini atmiyor isteyen olursa atarim bes kuruslul site
eyvallah dostum sayende hepsi geldiHicbiri tutmaz
Hesabını onaylattınmı ibanlaBonus kuralları tamam çekim verildi bakalım dediğin kadar varmi. Ödeyecekler mi
Ekli dosyayı görüntüle 198867
Bendede herşey tamam ama sonuç buBosa ugrasmayin arkadaslar cevrim tamm belge onayi tamm ona ragmen cekim verdim verebilirsnz dediler bakiyihe sildiler valla erindigimden konusma gcmsini atmiyor isteyen olursa atarim bes kuruslul site
@Hizal01 bak adamın parasını gönderecekler iyi seyretBonus kuralları tamam çekim verildi bakalım dediğin kadar varmi. Ödeyecekler mi
bizde aldık bugun allahtan kazanmamışım yoksa zoruma giderdiBendede herşey tamam ama sonuç bu
5 kuruşlık site işteÖdeme yapmıyor bana da çoklu üyelik dediler
Bak şimdi arkaşaın pradı ödenecek5 kuruşlık site işte
Kulanıcı adını iletirmisin hızlandırayımBonus kuralları tamam çekim verildi bakalım dediğin kadar varmi. Ödeyecekler mi
Sen siteyimi kayiriyorsun bro sana kanitlariyla gosteriyorum benim ne alıp veremedigim var siteyle hayatımda ilk defa duyduğum bı site çoklu üyelik dediler hesabımı aifirladilar ve gondermediler nasıl olacak bu is çok hakimiyetin varsa siteye benim paramı da da gondertir yarı yariyakirisalim 😉@Hizal01 bak adamın parasını gönderecekler iyi seyret
odese ne bilader gormuyormusun çoklu uyelık cart curt hikaye dabdik site işteBak şimdi arkaşaın pradı ödenecek
Yeryüzünü ikiye bilseler artık benim için sahtekar bı site buKulanıcı adını iletirmisin hızlandırayım
Sitede şua sıkıntı var örnek olarak gir şimdi kullanıcı adınla mail telefon numara salla direk üyesin istedin kadar yap bu arkadaşta öyle yapmıştır istersen dene şimdiodese ne bilader gormuyormusun çoklu uyelık cart curt hikaye dabdik site işte
Bro hayatımda ilk defa görüyorum bu siteyi ya çoklu üyelik nedir yaniodese ne bilader gormuyormusun çoklu uyelık cart curt hikaye dabdik site işte