Bunun şartları nedir dostum?Cevap niye vermiyon gadaş
Bunun şartları nedir dostum?Cevap niye vermiyon gadaş
Maç sonu 3 ihtimalliBunun şartları nedir dostum?
Basket serbestmiMaç sonu 3 ihtimalli
Yok heralde bilmiyorum desteğe sor olabilirBasket serbestmi
Olabilir sorBasket serbestmi
Tamam eyvallahOlabilir sor
Bilader senin bu siteden çıkarın mı var yorumları okudum devamlı siteye laf soyletmemeler falan 242 mesajın var 200 tanesini bu konuda yazmışsın ya da 500 mesajı mı doldurmaya çalışıyon amacın ne beyler sakın olaki bu siteye falan para yatırıp oynamayınOlabilir sor
Bende ayni seyi dusunuyorumBilader senin bu siteden çıkarın mı var yorumları okudum devamlı siteye laf soyletmemeler falan 242 mesajın var 200 tanesini bu konuda yazmışsın ya da 500 mesajı mı doldurmaya çalışıyon amacın ne beyler sakın olaki bu siteye falan para yatırıp oynamayın
Bilader ne boş yaptın be yeterDene bekliyorum
Boş site herkesin bakiyesini sildiler arkadaşım kombinede beraberlik oynamış diye bakiyeyi sildiler yasakmış beraberlik böyle adi siteler ancak bilgileri toplamak için bonus veriyorBosa ugrasmayin arkadaslar cevrim tamm belge onayi tamm ona ragmen cekim verdim verebilirsnz dediler bakiyihe sildiler valla erindigimden konusma gcmsini atmiyor isteyen olursa atarim bes kuruslul site
Valla gece 2 den beri bekliyom benim ki ide ödemediİlk çevirenler aldı
Arkadaşın kuponunda beraberlik oynadı diye bakiyesini sildiler beraberlik yasakmış boş siteYanlis oynamissin sadece maç sonucu 1 0 2 oynayacan
olur ben gönderirimArkadaşlar merhaba.
Paparamda 9.66 TL var. Papara ile 10 TL altı yatırım alan site yok sanırım..
Ben papara üzerinden 9.66 TL birinize göndersem, siz de bana Mefete üzerinden 9 TL gonderseniz olur mu ?
Bol şans herkese
Eyvallah. Papara no ?olur ben gönderirim
öyle olsa zaten ben kendime çeker , ordan mefeteye atarımpaparadan ibana atabiliyorsan iban veriyim ?
Banka hesabına çek .ordan mefeteye at daha mantıklı değil miArkadaşlar merhaba.
Paparamda 9.66 TL var. Papara ile 10 TL altı yatırım alan site yok sanırım..
Ben papara üzerinden 9.66 TL birinize göndersem, siz de bana Mefete üzerinden 9 TL gonderseniz olur mu ?
Bol şans herkese
evet gayet mantıklı, ama çekim en az 10 TL olmalı bakiye diyor.. ( bakiye 9.66 TL )Banka hesabına çek .ordan mefeteye at daha mantıklı değil mi