Bende bu siteden oynuyorum cok saglam site hic sorun yasamadimKardeşim Atlasbet den şasmıyacan çok çekim var hepsinde 5 dakka sürdü ödemeleri Ekli dosyayı görüntüle 198851
Bende bu siteden oynuyorum cok saglam site hic sorun yasamadimKardeşim Atlasbet den şasmıyacan çok çekim var hepsinde 5 dakka sürdü ödemeleri Ekli dosyayı görüntüle 198851
?Eyvallah. Papara no ?
dost tamam dedin , kayboldun ?olur ben gönderirim
Oynama kardesim bagimlimisin git derslerine calisArkadaşlar merhaba.
Paparamda 9.66 TL var. Papara ile 10 TL altı yatırım alan site yok sanırım..
Ben papara üzerinden 9.66 TL birinize göndersem, siz de bana Mefete üzerinden 9 TL gonderseniz olur mu ?
Bol şans herkese
Koç, ergen sandın heral beni ? 40 yaş.Oynama kardesim bagimlimisin git derslerine calis
40 yasina gelmisin dileniorsun git calis koskoca adamsinKoç, ergen sandın heral beni ? 40 yaş.
yardımcı olmayacaksan , yol al !
şimdi arkadaş ; burdan klavye silahşörlüğü yapıp '' seni şöyle yaparım böyle yaparım asarım keserim söverim sayarım..'' zayıflıklarına girmeyecem !40 yasina gelmisin dileniorsun git calis koskoca adamsin
Geldimi kadaşçevrmler tamam onay tamam 2 saati geçti halen bekliyor bu kadar uzun sürmesi normal değil
Ödeme yapmıyor bizde maç sonucu oynadık maç sonucuna beraberlik yszdık diye sıfırladı bakiyeyi beraberlik yasakmış böyle boş bir siteÇevirisen ödüyor bu arkaş maç sonu yeirne birine ilk yarı sonucu oynamış çevirebilen çeker
Dün gece üye olup çevirim yapan aldı parayı bi geriye git ben çevirenedimÖdeme yapmıyor bizde maç sonucu oynadık maç sonucuna beraberlik yszdık diye sıfırladı bakiyeyi beraberlik yasakmış böyle boş bir site
Anca ödeme yaptıBoş site herkesin bakiyesini sildiler arkadaşım kombinede beraberlik oynamış diye bakiyeyi sildiler yasakmış beraberlik böyle adi siteler ancak bilgileri toplamak için bonus veriyor
Tebrikler dostımAnca ödeme yaptı
JOYBET ŞİMDİ ÖDEMEMİ YAPTI SABAHTAN BERİAnca ödeme yaptı
TesekkürkerTebrikler dostım
Sinaylini bekleyrumTesekkürker