- 5,847
- 5,187
- 113
Gelsin de dolandirsin. Boslukta hissediyorjmYılların eskitemedigi dolandırıcı dost 🤣🤣
Gelsin de dolandirsin. Boslukta hissediyorjmYılların eskitemedigi dolandırıcı dost 🤣🤣
Ses etme aramızda dolaşıyor her yerdeYılların eskitemedigi dolandırıcı dost 🤣🤣
Dm açık thanks ☺Gelsin de dolandirsin. Boslukta hissediyorjm
Ya ama ya bütün tılsımı bozdunÇok yakında hissediyorum
Öyle değil mi @ferdikadıoğlu dost🤣🤣🤣
Herkese hakettiğini vereceksin dost öyle artistlik yapamayacak rahat rahat 😁😁Ya ama ya bütün tılsımı bozdun
Benim dm de açık dost. TeşekkürlerDm açık thanks ☺
Benim işlerin düzelmesi taliscanin basket kombinlerinin gelmesinden daha zorBenim dm de açık dost. Teşekkürler
Hepimiz aynı çukurdayız kralBenim işlerin düzelmesi taliscanin basket kombinlerinin gelmesinden daha zor
on niye dostBenim işlerin düzelmesi taliscanin basket kombinlerinin gelmesinden daha zor
Lord of the dolandırıcı. Büyük üstatNese @Hitman93 dostu da unutmamak lazım bu gecelik bu kadar Yeter 😁😁
Bok çukuru evet 😂Hepimiz aynı çukurdayız kral
Sana sponsor olsun ilk adimda yatacaksin ama puahahahahaÇok yakında hissediyorum
Öyle değil mi @ferdikadıoğlu dost🤣🤣🤣
Senin kombinler elbet bir gün gelecek hissediyorum ama benim hayat duzelmeyecek doston niye dost
Hitmanin taklitleri daha tehlikeli. Hergun mamasini verirdik. Daha kaliteli mama vereni bulunca sirtimizdan bicakladi.Nese @Hitman93 dostu da unutmamak lazım bu gecelik bu kadar Yeter 😁😁
ah dost gelecek bende inanıyorumSenin kombinler elbet bir gün gelecek hissediyorum ama benim hayat duzelmeyecek dost
O dolandırıcı sponsor olmak neymiş dost Dm eselemekten bana sponsor olmaya zamanı olmazdı 🤣🤣🤣Sana sponsor olsun ilk adimda yatacaksin ama puahahahaha
Mama mı yiyor vay it vayHitmanin taklitleri daha tehlikeli. Hergun mamasini verirdik. Daha kaliteli mama vereni bulunca sirtimizdan bicakladi.