- 9,005
- 9,637
- 113
kapanmayan takıma karsı bu sonuclar zaten normal
Fredın eksıklıgı takımı ne hale getırdı ınanılmazaman tanrım dedim trabzon kayak merkezi
Trabzondan beklenmedik hareketlerLa ben de 2-0 yazacaktım 3 oldu mk ŞLASDŞLKADAD
ben dedim fred szymanki cıkar çöpler livakovic miş diyorlar kovaFredın eksıklıgı takımı ne hale getırdı ınanılmaz
kANKa Ben de Trabzonsporluyum ama ben de beklemiyordum xDTrabzondan beklenmedik hareketler
Beklemeye devam et evlattarihi bir fark olacak gibime geliyor içimden. ts ye karşı çok büyük bir kin var
kadıköyde olmak vardı şimdi ... en az 6 bekliyorum.
Ben kendimden mesulum banane milletten kendi maclariniza bakin dostum yok hakemden vs konuşacak en son takimsiniz tebrik ederim trabzonu eksiklerimiz vardi iyi oynadilar firsati degerlendirdiler kendi onunuzden yiyin yok gol verilmemis bilmem ne fenerinde penaltısini vermediler tek tarafli düşünen herkese küfür ederim kusura bakma hakedene hakkini veririm normal konusunca anlasamiyoruz çünkühayırdır bro geçen Galatasaray maçında elin fenerlisi konuşunca olmuyorda biz konuşuncamı oluyor kimse kimseyede küfür edemez.
Alakasi yok fredin yokluğu ve stoper olmayisi bu sekle soktuhaftalar sonra Fenerbahçe gerçek rakiple karşılaştı, balon patladı. Köy takımlarını yenmekle olmuyor.
(Fenerliyim)
Hadi diğer varlıkları anladım da sana yakıştıramadım gülümFener balonu patladı mı şimdi? Ohoo biz yenecektik ya
Yav şaka da mı yapmayak bizim takıma da yaptılar aynısınıHadi diğer varlıkları anladım da sana yakıştıramadım gülüm
Fragman bu sadece bizde yenince pısssss🤣Fener balonu patladı mı şimdi? Ohoo biz yenecektik ya
Dost ben de fenerliyim kizacak bir durum yok adamlar dibine kadar hakli dalga gecmekteHadi diğer varlıkları anladım da sana yakıştıramadım gülüm