Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kadıköy’de Zafer GALATASARAY’ın 0-1

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,672
113
onyekurunun golü verildi attıgım fotodaki, ozanla bunun arasında ne fark var birader? ofsayt nerede ayrıca nasıl ofsayt bu
onyekurunun pozisyonunda çizgi yok bilemiyorum o maçı ama bu pozisyonda ozanın kafası ofsaytta kafası önde kollar eller ofsayta dahil değil onun için ozan ofsaytta bu kadar basit

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
onyekurunun pozisyonunda çizgi yok bilemiyorum o maçı ama bu pozisyonda ozanın kafası ofsaytta kafası önde kollar eller ofsayta dahil değil onun için ozan ofsaytta bu kadar basit
bilemiyorum ayagına yatma kardeşim göz var izan var o ofsayt degilse bu da ofsayt degil gercegi kabul etmek bu kadar zor degil. ozanın kolu önde diye ofsayt calındı kol taylanın

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,672
113
bilemiyorum ayagına yatma kardeşim göz var izan var o ofsayt degilse bu da ofsayt degil gercegi kabul etmek bu kadar zor degil. ozanın kolu önde diye ofsayt calındı kol taylanın
alakası yok çizgiye dikkatli bakarsan ozanın kafası çizgiyi bozuyor ozanın kafasından ofsayt veriliyor bazı fenerbahçeli arkadaşlar taylan'ın kolu önde diye ofsayt değil diyor ama kol ofsayta dahil onun için taylan'ın dizinden çekiyolar çizgiyi bu kadar basit fanatizmi bi kenara bırakın artık onyekurunun golü verilmeseydi bugün bu pozisyona ofsayt dicekmiydin gerçekten geçin bunları

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
alakası yok çizgiye dikkatli bakarsan ozanın kafası çizgiyi bozuyor ozanın kafasından ofsayt veriliyor bazı fenerbahçeli arkadaşlar taylan'ın kolu önde diye ofsayt değil diyor ama kol ofsayta dahil onun için taylan'ın dizinden çekiyolar çizgiyi bu kadar basit fanatizmi bi kenara bırakın artık onyekurunun golü verilmeseydi bugün bu pozisyona ofsayt dicekmiydin gerçekten geçin bunları
sana o yapılmasaydı bana bu yapılmasaydı okey kardeşim bu kafada devam et sen o zaman 2 gün sonra aleyhinize hakem hatası oldugunda fenerasyon tagi açarsınız twitterda, futbolda kara gece falan yazarsınız.her şeyden önce ligin en kritik macında su pozisyonu gidip izlemedile bile adam 10 saniye dinleyip karar verdi aynı pozisyon size yaşansa kıyamet koparırsınız bir de bilmiş bilmiş konusuyorsunuz burada yok basitmiş yok şeymiş

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,588
457
83
Var kamerasında top daha ayaktan çıkmamış olan gösteriliyor top tam ayaktan çıktığında taylanin dizi önde

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,672
113
sana o yapılmasaydı bana bu yapılmasaydı okey kardeşim bu kafada devam et sen o zaman 2 gün sonra aleyhinize hakem hatası oldugunda fenerasyon tagi açarsınız twitterda, futbolda kara gece falan yazarsınız.her şeyden önce ligin en kritik macında su pozisyonu gidip izlemedile bile adam 10 saniye dinleyip karar verdi aynı pozisyon size yaşansa kıyamet koparırsınız bir de bilmiş bilmiş konusuyorsunuz burada yok basitmiş yok şeymiş
aga ben kimim ki yani sana yapılırsa falan diyorsun nerden biliyorsun x takımlı olduğumu ben belki göztepe taraftarıyım belki trabzonspor illa fener yada galatasaraylı mı olmam lazım bir konuda yorum yapmam için bence ofsayt değil cüneyt çakar tetikçilik yapıcak olsa 0-0 ken 2 tane gri penaltı vardı çalardı 1 tanesine penaltı 1 2 tane de gri sarı kart pozisyonu vardı serdar'ın falan kitlerdi maçı geçerdik erol bulut kaybetmiş maçı hakem konuşuyor hiçbir oyun ortaya koyamamış hakemde hakem. fatih terim kazanmış hala hakem konuşuyor o yine bişeyler oynatmış takıma en azından bunları sorgalamamız lazımken yok onyekuru'ya verildi bize niye verilmedi yok öyle oldu bizede böyle olsun aynı pozisyon karşı tarafa olsa ağlama oyna devam xdxd falan yazıcak insanlarsınız

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
aga ben kimim ki yani sana yapılırsa falan diyorsun nerden biliyorsun x takımlı olduğumu ben belki göztepe taraftarıyım belki trabzonspor illa fener yada galatasaraylı mı olmam lazım bir konuda yorum yapmam için bence ofsayt değil cüneyt çakar tetikçilik yapıcak olsa 0-0 ken 2 tane gri penaltı vardı çalardı 1 tanesine penaltı 1 2 tane de gri sarı kart pozisyonu vardı serdar'ın falan kitlerdi maçı geçerdik erol bulut kaybetmiş maçı hakem konuşuyor hiçbir oyun ortaya koyamamış hakemde hakem. fatih terim kazanmış hala hakem konuşuyor o yine bişeyler oynatmış takıma en azından bunları sorgalamamız lazımken yok onyekuru'ya verildi bize niye verilmedi yok öyle oldu bizede böyle olsun aynı pozisyon karşı tarafa olsa ağlama oyna devam xdxd falan yazıcak insanlarsınız
ben fener uzay futbolu oynayarak mı kaybetti tüm suç hakemde mi dedim? hakemlik bir şey yok ortada zaten bok gibi top oynuyor takım, ama şu pozisyonu ofsayt diye bu kadar kolay iptal edemezsin art niyet ararım ben bunda. ozanın kafası mı kolu mu belli degil çekilen çizgiye bak basbaya tartısmaya acık bir pozisyon bu. erol bulutun ne konustugu benim umrumda degil ben kendisini büyük takım hocası olarak görmüyorum saygı da duymuyorum. sen de trabzonluysan göztepeliysen bana ne gelip mesaja kendin atlıyorsun yo ofsayt diye cevap verince baska tarafa cekiyorsun. neyse dostum alıntılama daha allah askına, iyi aksamlar

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,672
113
ben fener uzay futbolu oynayarak mı kaybetti tüm suç hakemde mi dedim? hakemlik bir şey yok ortada zaten bok gibi top oynuyor takım, ama şu pozisyonu ofsayt diye bu kadar kolay iptal edemezsin art niyet ararım ben bunda. ozanın kafası mı kolu mu belli degil çekilen çizgiye bak basbaya tartısmaya acık bir pozisyon bu. erol bulutun ne konustugu benim umrumda degil ben kendisini büyük takım hocası olarak görmüyorum saygı da duymuyorum. sen de trabzonluysan göztepeliysen bana ne gelip mesaja kendin atlıyorsun yo ofsayt diye cevap verince baska tarafa cekiyorsun. neyse dostum alıntılama daha allah askına, iyi aksamlar
kral çünkü ofsayt yani ben öyle düşünüyorum sinirlerini germek için söylemedim gerçekten ofsayt olduğunu düşünüyorum neyse tartışılcak bi lig bile değil koyayım türk futboluna

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Ersun Yanal mı ? Ben mı Yanlıs gordum yazdıgını Bu takımın Basında Ersun Gecseydi bu mac Gs 3-4 rahat atardı
Dost hiç olmazsa baskılı zevkli ne oynadığını bilen bi takım izlerdik Fbnin ne taktikle oynadığını görebiliyon mu hiç olmazsa Ersun hücum baskılı futbol oynatıyor Bı Fbli olarak bu sene şampiyon olsak da Erol bos hoca benim gözümde

hakanyasinn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
259
67
28
Gs feneri karısı yaptı. Not fenerliyim gerçekten fenerliyim :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
onyekurunun golünde anteplı oyuncunun poposunu 10 cm büyüten teknolojı neler yapmaz kı beyler nıye hala cenenızı yoruyorsunuz bu bes para etmez lıg ıcın.senaryo bellı sonuna kadar 3 takımda kafa kafaya gıdecek sırf yayın gelırlerı düşmesın kalıte dusmesın amac bellı .ama sadece sunu soyleyebılırım gonul rahatlıgıyla haftalardır fenere yapılan hakem hatalarını görmezden gelen ınkar eden de benım ıcın adam degıldır .

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Maçın adamı Muslera olur.Cok kritik kurtarislar yaptı.
kesınlıkle muslera samattanın kornerdekı kafasını cıkartması ozan tufanın ve sosa nın sutlarını harıka cıkardı .muslera olmasa zaten bugun gs fark yerdı altaya gol harıcı top gelmedı