Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kadıköy’de Zafer GALATASARAY’ın 0-1

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
onyekurunun golünde anteplı oyuncunun poposunu 10 cm büyüten teknolojı neler yapmaz kı beyler nıye hala cenenızı yoruyorsunuz bu bes para etmez lıg ıcın.senaryo bellı sonuna kadar 3 takımda kafa kafaya gıdecek sırf yayın gelırlerı düşmesın kalıte dusmesın amac bellı .ama sadece sunu soyleyebılırım gonul rahatlıgıyla haftalardır fenere yapılan hakem hatalarını görmezden gelen ınkar eden de benım ıcın adam degıldır .
100 de 100 katılıyorum sana dost ayriyetten ligde Fb hariç birinin hakkı yendimi hepsi birlik oluyo Fbnin hakkı yendimi bi tanesinin sesi cikmiyo Ya Fblisin Ya Fb düşmanı Türkiye gelinen nokta bu Fbmize

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
100 de 100 katılıyorum sana dost ayriyetten ligde Fb hariç birinin hakkı yendimi hepsi birlik oluyo Fbnin hakkı yendimi bi tanesinin sesi cikmiyo Ya Fblisin Ya Fb düşmanı Türkiye gelinen nokta bu Fbmize
trt sporundan tut a sporuna kadar alayı serefsız ofsayt golunden cok donk serdar azız pozısyonunu konustular :D bir tek beyaz tv ye bakarım orda da sınan engın ve abdulkerım oldugu ıcın.bak abdulkerım koyu fenerlı eskı oyuncumuz adam hep dogruları konusuo.Fenerın penaltı pozısyonuna boyle penaltı olmaz dıyebılen bır ınsan.ama bu trt ve a spordakı serefsızlere ne dıyecen donka yapılan penaltıymıs hadı ordan donkun topla alakası bıle yok hava topuna cıkılmıs serdar yere ınerken kolu degmıs yakından uzaktan alakası yok.ama bu yorumculara kaldı mı neymıs efendım donk topa yukselıcekmıs serdar engellemıs de falanda fılanda YERSEN :D 1.5 metre var donkla altay arasında donkun hava topuna cıkmaya nıyetını bırak kımıldamaya nıyetı yok .işin kısası islam çuphi ne demıs buyuk ustad Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" anlayan anlar

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
trt sporundan tut a sporuna kadar alayı serefsız ofsayt golunden cok donk serdar azız pozısyonunu konustular :D bir tek beyaz tv ye bakarım orda da sınan engın ve abdulkerım oldugu ıcın.bak abdulkerım koyu fenerlı eskı oyuncumuz adam hep dogruları konusuo.Fenerın penaltı pozısyonuna boyle penaltı olmaz dıyebılen bır ınsan.ama bu trt ve a spordakı serefsızlere ne dıyecen donka yapılan penaltıymıs hadı ordan donkun topla alakası bıle yok hava topuna cıkılmıs serdar yere ınerken kolu degmıs yakından uzaktan alakası yok.ama bu yorumculara kaldı mı neymıs efendım donk topa yukselıcekmıs serdar engellemıs de falanda fılanda YERSEN :D 1.5 metre var donkla altay arasında donkun hava topuna cıkmaya nıyetını bırak kımıldamaya nıyetı yok .işin kısası islam çuphi ne demıs buyuk ustad Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" anlayan anlar
bir ofsayt çizgisi çekmişler mesut topa vurduktan sonra :d saka gibi valla

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Maçı izledim ofsayt pozisyonuna baktım buz gibi golünü yemişler fenerin böyle hakemler yüzünden insan hakkıyla sevinemiyor

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Buz gibi gölü vermediler bitirdiler FB yi ne top oynama var ne bişey ali koç geldi güya iyi olacaktı daha beter etti takımı gerçi türk futbolu denilen biseyler yok ortada konuşmaya bile değmez bir lig oysaki eskiden dünyanın gözü FB vs gs derbisinde olurdu şimdi kimse iplemiyor bile bu ligi kim bu hale getirdi bı onu dusunun

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
fenerbahce ne kadar kaliteli isimler olsa da plansız kadrolar ve yanlis teknik ekip kuruyor ali koc parasini bildigin ufak hatalardan çöpe atıyor. Bir işe kalkıştıysan düzgün yap.. Erol Bulut, Volkan Demirel, Selcuk Sahin gibi isimlerden olusan bir teknik kadro terim ile istersen 500 milyonluk takım kur başa çıkamaz. Kadro planlamasına gelirsek 3 senedir 130 tane defans aldın hala Serdar denen vasat stoperle oynuyorsun, dünya kadar orta sahan var önde bitiricin yok paraları mesut getirmişken bir de irfan'a saçıyorsun. Bugün fenerin bitirici bir oyuncusu olsa oyun farklı gelişebilirdi..

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Cizgiyi Palabıyık cekerse tam ceker 😁

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
fenerbahce ne kadar kaliteli isimler olsa da plansız kadrolar ve yanlis teknik ekip kuruyor ali koc parasini bildigin ufak hatalardan çöpe atıyor. Bir işe kalkıştıysan düzgün yap.. Erol Bulut, Volkan Demirel, Selcuk Sahin gibi isimlerden olusan bir teknik kadro terim ile istersen 500 milyonluk takım kur başa çıkamaz. Kadro planlamasına gelirsek 3 senedir 130 tane defans aldın hala Serdar denen vasat stoperle oynuyorsun, dünya kadar orta sahan var önde bitiricin yok paraları mesut getirmişken bir de irfan'a saçıyorsun. Bugün fenerin bitirici bir oyuncusu olsa oyun farklı gelişebilirdi..
irfan ve serdar dısında dediklerine katılıyorum. serdar ligin en iyi yerli stoperi bence, irfanı da tartısmaya gerek yok rakibine kaptırmaktansa böyle bir oyuncuyu sadece bu dönem harcayabilecegin paran varken almak mantıklı hareketti. takıma dönünce hele şu ozan denen çöp yerine ilaç gibi gelecek.

ama diger dedigin seylere katılıyorum, güzel bir kadro kurdu şampiyonluk için oldukca yeterli bir kadro ligi bilen, ne yaptıgını bilen, mevkilerinin belki en iyileri belki de en iyi 2-3 isimlerinden birileri geldi. ligin en geniş kadrosu bizde özellikle şu 3 günde 1 maça çıkılan günlerde bu inanılmaz büyük bir avantaj ama gel gör ki hoca diye aptalın birini koymuslar takımın basına ne b*k yaptıgı belli degil herifin. hani ali koç açısından bakıyorum 3. ve son senen, ilk iki senende kupa alamamıssın senin için son şans bu ama gidiyorsun yine saçma sapan bir hoca getiriyorsun aklım almıyor şu kadro nasıl erol buluta verilir kardeşim ya. 23 hafta oldu takımın ne bir taktigi var ne bir oynadıgı top var yok anlamıyorum bu adama nasıl tahammül edebiliyor gerçekten bilmiyorum

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Elin Almani bu nasil ofsayt diyor 😂

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
ben anlamıyorum arkadaş bu adam nasıl hala bu takımın hocası olabiliyor ya. son 6-7 maçtır takımının gol yükünü çeken thiamı bırak 11i yedekten bile oyuna sokmuyorsun, son macında sana 2.golü attıran ferdiye şans vermiyorsun gidip ne yaptıgı belli olmayan cisseyi, 2 aydır maça çıkmayan sinan gümüşü kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun şaka mı bu arkadaş. yanlıs kadro cıkarırsın, yanlıs taktik yaparsın eyvallah da bari degisiklikleri dogru yap abi. 62 dakika mhy çöpünü izletti bize 62 dakikayı çöpe attı adam. 1 senedir maça çıkmayan mesut oyuna girince mhynin 62 dakikadır veremedigi enerjiyi verdi, 2 gün önce zehirlenen sosa bu mhy kadar leş gibi oynamadı ya. şu maça mhy yerine mesutla cıkıp öyle 1-0 yenilsen sana kim ne diyebilir allah askına mesut gibi bir adam gelmiş sana sen hala sivasın çöpünü oynatıyorsun delircem valla

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Eğer birbirimize takilamayacaksak derbilerin ne anlamı var
dostum kusura bakma kırmak ya da kötü bir şey söylemek istemedim ama yazdıgım mesajları okuduysan konuda gergin sinirli birimi oldugumu anlamıssındır yani ben de iki tane sacma sapan futbol takımı yüzünden birini kırmak istemem ama benim mizacım ters böyle seylere kusura bakma

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Seyircinizde vardı hani diyeceğim ki seyircisiz beceremiyor fener desem o da değil.

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
dostum kusura bakma kırmak ya da kötü bir şey söylemek istemedim ama yazdıgım mesajları okuduysan konuda gergin sinirli birimi oldugumu anlamıssındır yani ben de iki tane sacma sapan futbol takımı yüzünden birini kırmak istemem ama benim mizacım ters böyle seylere kusura bakma
Birader bak ofsayt mı değil mi bilmiyorum çok milimetrik ama gol verse neden verdi demezdim. Ona bakarsan Galatasaray aleyhine olan düdük lerde var yani tek bi yere takilmamaniz lazim