İyi işte peruk tak takıl aralarına siritmazsinMesela ben hep konuşmalarını isterim 😉
İyi işte peruk tak takıl aralarına siritmazsinMesela ben hep konuşmalarını isterim 😉
Çektim 500 yapcam sonra rol açıcam hedef 10k borçları temizlesin100 liramizi cektin mi
Kaybolİyi işte peruk tak takıl aralarına siritmazsin
Bak oldu suanÇektim 500 yapcam sonra rol açıcam hedef 10k borçları temizlesin
Yapim da karılarım sussun izleBak oldu suan
Yav niye bende batraguneyou benmi diyorum dolmustakine eve gelene kadar s.k beynimiBak cidden sorun sende psikolojik dedigimi yap sen
Batraguneyou @butragueno djajdjxjfkskfjskfkakkfkxncjsYav niye bende batraguneyou benmi diyorum dolmustakine eve gelene kadar s.k beynimi
Bazi erkekler onlardan beter tamamiyla kişiye bağliYav niye bende batraguneyou benmi diyorum dolmustakine eve gelene kadar s.k beynimi
Sully mesela doğru t.pun tekiBazi erkekler onlardan beter tamamiyla kişiye bağli
Terbiyesiz ben gidiyom bbSully mesela doğru t.pun teki
Az baktımda hanımefendiyi tercih ediyolarmıs kadın bayan gibi tabirler cinsiyetçi yaklaşım olduğu için beğenmiyorlarmış ilginç bişiymiş. Erkeğe seslenirken adam erkek yerine nasıl beyfendi deniyorsa kadın bayan yerine hanımefendi denmesini istiyorlarmış. Bikaçkez televizyonda bayan diye hitap edenleri düzelten hanımlar olmuştu anlam verememiştim ama hala anlam veremiyorum bay ve bayan heryerde kullanılıyor sonuçtaBaydın bayma baygınlık gibi kelimeleri çağrıştırıyl diyolar feministler rahatsız oluyo hanımefendi kadın gibi tabirler uygundur
Yeni nesil çok tehlikeli ya yanlışlıkla bayan desen bayan anandır diye cevap veriyolar değişik çar oldular iyice tuvaletlerde bay bayan bile yazmıyo artık kadın erkek yazıyoAz baktımda hanımefendiyi tercih ediyolarmıs kadın bayan gibi tabirler cinsiyetçi yaklaşım olduğu için beğenmiyorlarmış ilginç bişiymiş. Erkeğe seslenirken adam erkek yerine nasıl beyfendi deniyorsa kadın bayan yerine hanımefendi denmesini istiyorlarmış. Bikaçkez televizyonda bayan diye hitap edenleri düzelten hanımlar olmuştu anlam verememiştim ama hala anlam veremiyorum bay ve bayan heryerde kullanılıyor sonuçta
Ölüm bana bak bna bana ters cevap veren sensin üste çıkan yine sensin burdan bana artistlik yapma senden ricam şimdi git rollmu yapiyon kaybolKaybol
PekiÖlüm bana bak bna bana ters cevap veren sensin üste çıkan yine sensin burdan bana artistlik yapma senden ricam şimdi git rollmu yapiyon kaybol
Genel olarak diyorum enişte çevredeki bayanlar agirlikliKendini küçük düşürüyorsun
İnsan kendi karısını karı dırdırı diye anlatır mı başkasına
Biri bir laf söyler zoruna gider gerek yok böyle şeylere dost
Öyle de yok kaynana falan karıştırmışsın sıkıntı yok ama bence uygun değil sen biliyorsunGenel olarak diyorum enişte çevredeki bayanlar agirlikli
HaklısınÖyle de yok kaynana falan karıştırmışsın sıkıntı yok ama bence uygun değil sen biliyorsun