- 7,958
- 3,493
- 113
Param olsa ilk yarı ev 0.5 oynardım
Gençler yarım çuval keçiboynuzu yiyip sahaya çıkmış gibi oynuyorlar ilk yarı bir gol gelse devamı gelecek gibi3 gol olsunda kimin attığı çok sorun değil
Geçen sene premier ligte degilmiydi bu ev benmi yanlış hatırlıyorumGençler yarım çuval keçiboynuzu yiyip sahaya çıkmış gibi oynuyorlar ilk yarı bir gol gelse devamı gelecek gibi
Yok bu ligdelerdiGeçen sene premier ligte degilmiydi bu ev benmi yanlış hatırlıyorum
Toparlarsin inşallah kupon gelsin deDostlar bu ara zarar çok o yüzden kimseye ulaşmycam yazdım kusura bakmayın yanlış anlama olmasın
siteler kazanmasın yeterDostlar bu ara zarar çok o yüzden kimseye ulaşmycam yazdım kusura bakmayın yanlış anlama olmasın
Ben maçı izliyordum üzerine konu açtın geldik takılıyoruz işte 😄Dostlar bu ara zarar çok o yüzden kimseye ulaşmycam yazdım kusura bakmayın yanlış anlama olmasın
Yok yani varyemez gözüyle bakilmasin 😀😀Ben maçı izliyordum üzerine konu açtın geldik takılıyoruz işte 😄
Bakan baksın boşver 😄Yok yani varyemez gözüyle bakilmasin 😀😀
Maçı nerden izliyorsun dostum şu maçları izleyecek bir doğru düzgün yer bulamadım aqBakan baksın boşver 😄
tv 8 5 canlıMaçı nerden izliyorsun dostum şu maçları izleyecek bir doğru düzgün yer bulamadım aq
Şu an maç TV8.5 da şifresizMaçı nerden izliyorsun dostum şu maçları izleyecek bir doğru düzgün yer bulamadım aq
Tv 8.5 da canlı yayın varMaçı nerden izliyorsun dostum şu maçları izleyecek bir doğru düzgün yer bulamadım aq