- 1,495
- 675
- 113
Aynen, numara doğrulat kimlik onaylat ama bizi rezil etme yaHayır madem baş edemiceksin yapsana su bonusu otomatik sistem hem milleti çileden çıkarıyon hem canlı desteğin yemediği laf kalmıyor
Aynen, numara doğrulat kimlik onaylat ama bizi rezil etme yaHayır madem baş edemiceksin yapsana su bonusu otomatik sistem hem milleti çileden çıkarıyon hem canlı desteğin yemediği laf kalmıyor
Halbuki Zaman bizi öldürüyor , haberleri yokZamanını öldürüyolar milletin
kumarın hayatımizda nasıl bir yer edindiğine bir kez daha şahit oluyorum. Başkası bekle dese beklemeyiz sıkıntı 😁😁Zamanını öldürüyolar milletin
Nereden buluyonuz bu siteleride yatırım yapiyonuz anlam veremiyorum dostM.rilabet111.com sakın YATIRIM yapmayın ödeme yapmıyorlar dolandırıcılar...
1 aydır kendi cebimden atmıyorum allahtan nerde beleş var oradayım vaktim daha değerli fakat kişisel ekonomik çöküntüden de iyidir bir nebzekumarın hayatımizda nasıl bir yer edindiğine bir kez daha şahit oluyorum. Başkası bekle dese beklemeyiz sıkıntı 😁😁
Dost ben hem cepten hem zaman israfı hem canlı desteklerle yapılan hararetli tartışmalar vallahi bıktım mkdmun seyinden ama kopamiyoruzda ne bileyim Allah herkesin sonunu hayır etsin1 aydır kendi cebimden atmıyorum allahtan nerde beleş var oradayım vaktim daha değerli fakat kişisel ekonomik çöküntüden de iyidir bir nebze
Mesaj geldi üye oldum yanıldım tokat yedik alamadık parayı da şerefsiz ler engelledinNereden buluyonuz bu siteleride yatırım yapiyonuz anlam veremiyorum dost
Amin kardeşimDost ben hem cepten hem zaman israfı hem canlı desteklerle yapılan hararetli tartışmalar vallahi bıktım mkdmun seyinden ama kopamiyoruzda ne bileyim Allah herkesin sonunu hayır etsin
Geçmiş olsunMesaj geldi üye oldum yanıldım tokat yedik alamadık parayı da şerefsiz ler engelledin
AminAmin kardeşim
Aynen bende de burak var di anasi suladigim insan kafayi yer böyle bekledikmi cevap verir bari insan olumlu yada olumsuz25 dk dır bağlanmışım burak hiç sallamıyor, dönücekmi bu sizce?
Cevap verdi mi pekiAynen bende de burak var di anasi suladigim insan kafayi yer böyle bekledikmi cevap verir bari insan olumlu yada olumsuz
Şuna hiç güleceğim yoktu sabah sabah 😁😁Cevap verdi mi peki
Dalgami geçiyon olum cevap zaten yazıyor bir dahami soruyonCevap verdi mi peki