- 6,730
- 5,747
- 113
bonus talepte de yok ki bu ne saçmalık destekde eklemiyor 😡Deneme bonusumuz şuanda aktif değildir.Hafta içi 10:00-20:00 saatleri arasında Bonus Talep sayfasından talep edebilirsiniz
bonus talepte de yok ki bu ne saçmalık destekde eklemiyor 😡Deneme bonusumuz şuanda aktif değildir.Hafta içi 10:00-20:00 saatleri arasında Bonus Talep sayfasından talep edebilirsiniz
adamlar yazmış hafta içi diye pazartesi denersiniz eklenmezse konuyu kapattırırızbonus talepte de yok ki bu ne saçmalık destekde eklemiyor 😡
Okuyup anlamıyorlar işteadamlar yazmış hafta içi diye pazartesi denersiniz eklenmezse konuyu kapattırırız
ben hâlâ cuma sanıyorum bugün jfjgfj yeni uyanınca öyle oluyoradamlar yazmış hafta içi diye pazartesi denersiniz eklenmezse konuyu kapattırırız
Pazartesi değil mi kanka bugün 😀ben hâlâ cuma sanıyorum bugün jfjgfj yeni uyanınca öyle oluyor
Eyvallah kardeşDost 10/20 saatleri arasinda aliniyor bonus o yüzden goremiyorsun
Canlı destekten alabiliyorsunDeneme Bonusu promosyonumuz haftaiçi 10:00 - 20:00 saatleri arasında Otobonus panelimizden talep edilebilmektedir.
Hafta içi talep edilebiliyor yazıyordu reis belki destek ekler haftasonu bilgim yok
sende de mi? canlı destege baglan dıyor bana daSite eror verdi oyundayken
Slot çevirirken opss bişeyler yanlış gitti lobiye dön ya da devam et dedi devam et dedim sürekli aynı şey yazdı lobiye döndüm eror verdi güncelleme yapılcak herhaldesende de mi? canlı destege baglan dıyor bana da
aynısı bende de olduSlot çevirirken opss bişeyler yanlış gitti lobiye dön ya da devam et dedi devam et dedim sürekli aynı şey yazdı lobiye döndüm eror verdi güncelleme yapılcak herhalde
bendede ayni suanSlot çevirirken opss bişeyler yanlış gitti lobiye dön ya da devam et dedi devam et dedim sürekli aynı şey yazdı lobiye döndüm eror verdi güncelleme yapılcak herhalde
Kısa süreli dediği en az1-2 saat surer hayır bonusu hafta ici veriyon hafta sonu niye yapmiyon güncellemekısa süreli güncelleme falan dedi canlı destek