- 80
- 68
- 18
kesin. ama oyunlar açıktı neye girsem vermişti. tam çekım yapıcam. guncelleme geldi. bakalım.Kısa süreli dediği en az1-2 saat surer hayır bonusu hafta ici veriyon hafta sonu niye yapmiyon güncelleme
kesin. ama oyunlar açıktı neye girsem vermişti. tam çekım yapıcam. guncelleme geldi. bakalım.Kısa süreli dediği en az1-2 saat surer hayır bonusu hafta ici veriyon hafta sonu niye yapmiyon güncelleme
Fazla acıktı oyuncu cektıler az kısarlar artıkkesin. ama oyunlar açıktı neye girsem vermişti. tam çekım yapıcam. guncelleme geldi. bakalım.
Ben 580 e kadar çıktım sugar da dedeye girdim 530a düştü bakam çıkabilcez mi 1000 ekesin. ama oyunlar açıktı neye girsem vermişti. tam çekım yapıcam. guncelleme geldi. bakalım.
1100 de ben yaptım.Ben 580 e kadar çıktım sugar da dedeye girdim 530a düştü bakam çıkabilcez mi 1000 e
4-12 yim işe gıtcem daha güncellenmedi site1100 de ben yaptım.
düzeldi site. ben oynadım 2000 yaptım. çekim verdim yatırırlarsa yazarım.4-12 yim işe gıtcem daha güncellenmedi site
Ben giremiyom link atsanadüzeldi site. ben oynadım 2000 yaptım. çekim verdim yatırırlarsa yazarım.