- 102,831
- 153,465
- 113
@kartalite1 ispanya ligi için Alt tercihi güzel şans seninle olsun dost
noldu darladılar mı çoknot: kupon tutarsa etkinlik yok etkinlik yerine mehmetcik vakfına 150tl bağış yapıp dekontunu paylaşırım burda etkinlik varmı diye ümitlenmemeniz için yazıyorum bunu sinerjiye felanda gerek yok gelirse gelir gelmezse gelmez ....
Gözden cıkardığım bir para gelmezse üzülmem gelirse kripto alırım hayırlısı bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 125556
Değişik bi tip kardeşim her insan ayni değil5 bin gözden çıkardığım paradan 18 bin kazancam 150 TL bana az geldi
Eleştirmiyorum para onun hiç yapmak zorunda degil
Valla benim hic aklima gelmez mehmetcik vakfi falan bikac defa esirgeme kurumu yada huzur evi geldi ama mehmetcik hic gelmedi aklima.ozellikle esirgeme kurumuna cok gitmek istiyorum cocuklaari sevindirmeyi cok istiyorum 😔😔 bu arada celta maci tahminim 1.0/1.1.0.1 diye dusundum ben bakam ne olcak bol sans @kartalite1Değişik bi tip kardeşim her insan ayni değil
Kardesim kafa buluo anlamadin miValla benim hic aklima gelmez mehmetcik vakfi falan bikac defa esirgeme kurumu yada huzur evi geldi ama mehmetcik hic gelmedi aklima.ozellikle esirgeme kurumuna cok gitmek istiyorum cocuklaari sevindirmeyi cok istiyorum 😔😔 bu arada celta maci tahminim 1.0/1.1.0.1 diye dusundum ben bakam ne olcak bol sans @kartalite1
Ya yok be kardesim ne kafa bulcak ben oyle algilamadim he eger oyleyse sozum yok ama bence kafa bulmuyor.buluyorsa siyasi konulara girmiyirum ben.Kardesim kafa buluo anlamadin mi
Sen ne dahil oluyorsun arkadaşın dostumusun dusuncemizi yazdık 2 kisi konusurken 3 . Anladin senKardeşim ben anlamıyorum dünden beri nedir bu sizene arkadaş göndermiş olmuş bitmiş
Mehmetcik vakfi bunun 150 tlsine kalmadi reis sinirlendim ondan siyasetle alakasi yok kimseye para atmak zorunda degilsin ama dalga gecer gibi 18 k veren kupona mehmetcim vakfini katmak nedir bide utanmadan 150 tl yazmisYa yok be kardesim ne kafa bulcak ben oyle algilamadim he eger oyleyse sozum yok ama bence kafa bulmuyor.buluyorsa siyasi konulara girmiyirum ben.
Kardeş arkadaş dün kuponsuz 200 tl bağış yaptı şimdi de gelirse 150 daha yapıcam diyor ne güzel işteMehmetcik vakfi bunun 150 tlsine kalmadi reis sinirlendim ondan siyasetle alakasi yok kimseye para atmak zorunda degilsin ama dalga gecer gibi 18 k veren kupona mehmetcim vakfini katmak nedir bide utanmadan 150 tl yazmis