- 18,736
- 12,767
- 113
55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sendostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım
55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sendostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım
Ev seti rahat alacak o kesin , maç bence 4. Seti de ev rahat alır gibi.dostlar ne diyosunuz fikirlerinizi alıyım seti alırsak satıyımı 150 de falan yoksa bekleyimi 205 alalım
eskilerden kim kaldı hesabı heŞansımı yiyim 50 tl var hesabım da bastım bro kazanırsak beraber kazanalim o değilde ben buraya cok yatırım yapmışım sene 2016 diyor
Ahahaha sen iste yeterki kankam55 tl oynuyor arada bana 15 50 kâr yaparsın okey anladın sen
Adamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansin eyvallah dostumeskilerden kim kaldı hesabı he
Biz degilmiyizAdamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansin eyvallah dostum
canımsın eywallahAdamsın bu forumda samimi bildiğim birkaç kişi var onlardansin eyvallah dostum