- 11,357
- 2,774
- 113
Umarım bu sette bizde olucak kankam baskılı oynuyor baya ev sahibi çok iyi savunmamizevet seti aldık 1 set daha aldık mı hedefi tamamlayıp çekim ve dağıtım yaparız şans biizmle olsun dostlar
Umarım bu sette bizde olucak kankam baskılı oynuyor baya ev sahibi çok iyi savunmamizevet seti aldık 1 set daha aldık mı hedefi tamamlayıp çekim ve dağıtım yaparız şans biizmle olsun dostlar
Güzel bir karar dostum beni de görür musun acababu arada şöyle yapalım 5 kişi demiştik 10 tl onu 6 kişi 10 tl yapalım 1 kişi daha nasiplenmiş olur hadi bakalım
O değil de erdim mi acabaKazanır bu kazanır çekişmeli mac olur ama bu per ev dağıtır bak gör
Biliyorum kank pugb bile varsın daha ne olsun hiç açık yakalayamiyorum seni o ayrıyeminle sende öylesin hatırla mesaj atmışım sana knka al oyna 62 yedin knka kusura bakma dedin o günden geri yerin ayrı
doğan sen varsın @unclaimed61 var @emreyagmur var @egow35 var 2 kişiyide çekilişle seçeriz diyorum bakalımGüzel bir karar dostum beni de görür musun acaba
Bol şans kank aynı mac miHadi bol şans sanada banada
doğan sen varsın @unclaimed61 var @emreyagmur var @egow35 var 2 kişiyide çekilişle seçeriz diyorum bakalım