- 3,096
- 946
- 113
tebrikler bu tarz etkinliklerde başarılısın umarım bizde kazanırız
Nailex 1 sen 2Benim param yok kank yaptim da yattım ben
En fazla senin mesajın olduğu için karıştırması normal..Kanka çekilişi abikarinca yapıyor
Takip edenlerden olursa sevinirim 3 20 daha iyiHepimize tebrikle ne diyosunuz o gonderiyi oylayinda ona gore cekilis yapalim @Shellac nerdesin dostum
evet dost karar nedir ona göre yapalımHepimize tebrikle ne diyosunuz o gonderiyi oylayinda ona gore cekilis yapalim @Shellac nerdesin dostum
Bu gonderiyi oylayin bende cekim vereyim 6 kisi begen 4 kisi katiliyorum 2 kisi komik olsun50 yi 60 yapalim 4 yada 6 arkadas olsun daha cok arkadas yararlansin ne siyorsunuz ok diyenler begensiz hayir diyenler komi isareti biraksin
Ne gonderisiHepimize tebrikle ne diyosunuz o gonderiyi oylayinda ona gore cekilis yapalim @Shellac nerdesin dostum
Bncede oyle olabilir.yanliz adam cok iyi ypti roluTakip edenlerden olursa sevinirim 3 20 daha iyi
Dostum cekim vereyim arkadaslar oylasin ona gore yapalim... sana zahmetevet dost karar nedir ona göre yapalım
tebriklerDostum cekim vereyim arkadaslar oylasin ona gore yapalim... sana zahmet
Doğru kanka şans yanındaBncede oyle olabilir.yanliz adam cok iyi ypti rolu
emreye çıkarsa bana yollayınDoğru kanka şans yanında
Tebrik ederim dost rolling başarmışsın son söz sende biter bana dersin şu şekilde yapılcak ona göre yaparızDostum cekim vereyim arkadaslar oylasin ona gore yapalim... sana zahmet
Tabi kardeşim biz essek basiyiz destek veriyoruz sen beğen çekiliş olunca gelİlk başta beğenenler yazıyodu umarım bizede denk gelir