- 6,798
- 5,493
- 113
Haklısın kusura bakmaTabi kardeşim biz essek basiyiz destek veriyoruz sen beğen çekiliş olunca gel
Haklısın kusura bakmaTabi kardeşim biz essek basiyiz destek veriyoruz sen beğen çekiliş olunca gel
Çekiliş olursa zaten cikarsada almam kanka merak etme roll yapıyor adam takip ettik baştan beri çekiliş olursa ciksamda istemem zaten emin ol.emreye çıkarsa bana yollayın
Aşkım atarım sana değil he yanlış anlamaemreye çıkarsa bana yollayın
Yenimi üye olmuş 2018 deki üyeYeni üye olmus adam ZATEN @Desstrection
Bu tarz adamlar çekiliş listesine alınmaz umarım
ben bilmem aşkım değil misin sana gelirse bana yollaÇekiliş olursa zaten cikarsada almam kanka merak etme roll yapıyor adam takip ettik baştan beri çekiliş olursa ciksamda istemem zaten emin ol.
Alınıyor maalesef takip edenler kazanmıyor genelde beğenip gidenlere cikiyorYeni üye olmus adam ZATEN @Desstrection
Aşkım sana göndereyim sorun yok o mesaj da sana değil he yanlış anlamaben bilmem aşkım değil misin sana gelirse bana yolla
okadar takip ettın neden almıcaksınAşkım atarım sana değil he yanlış anlama
Foruma girip yazmak zorunlu bişey değil ki dostum@Eren44 2018 de üye olması bisi ifade etmiyor dost adam 40 mesajı var toplamda 5 kere girmiş demek ki foruma
Aşkım sana göndereyim sorun yok o mesaj da sana değil he yanlış anlama
İste demek istediğim o zaten o kadar takip ettim çekiliş olursa takip etmemin de bı anlamı kalmamış olur kankaokadar takip ettın neden almıcaksın
Muahtamam aşkım paparamı atıyorum 3772216730
Bazi sitelerde etkinlige uye yada site etkinligi fark etmez 50 msj 100 msj sarti sar.bizim forumdada olmali.forum bi etkinlik aciyor 20 syfa katilim oluyor.oda 400 kisiye yakin eder.50 msj sarti olmali bnce.Yeni üye olmus adam ZATEN @Desstrection
Çekiliş mi olcak?@Shellac genel 6 istiyor 6 kisi cekilis yap ben parayi cekme verdim aksilik olmasa 5 dk gelir...