- 5,818
- 1,323
- 113
Yapalım şimdi bence gece gece iyi giderDostlar soru yarışmasını şimdimi yapalım gündüz mu uyuyan arkadaşlar darilmasin siz karar verir ?
Yapalım şimdi bence gece gece iyi giderDostlar soru yarışmasını şimdimi yapalım gündüz mu uyuyan arkadaşlar darilmasin siz karar verir ?
gündüz de biz uyuyoz knkaDostlar soru yarışmasını şimdimi yapalım gündüz mu uyuyan arkadaşlar darilmasin siz karar verir ?
Herşey zamanında güzel kanka burdada onca insan var kime kısmetse artıkDostlar soru yarışmasını şimdimi yapalım gündüz mu uyuyan arkadaşlar darilmasin siz karar verir ?
kankammmm cok tebrik edrim.kazancin daim.olsunArkadaşlar çekimi yaptık yapmadan önce basket macimiz 20 farkla öndeydi 12 fark yedi daha sonra mavi çevirip uzatmalarda bizi güldürdü her şey aksiyonlu geçti sonunda sanssizligimi kırdım
Bı kaç arkadaşa şans para atacağım
Ufak bide Soru yarışması yaparız
Knk 5 soru 20 TL yap 10 tl yi nereye atcazİlk soru 5 dk ya atıyorum futbolla ilgili ilk 3 kişi arasında çekiliş yapıp gönderim yapicam beyler ödül 10 TL seri ilerlicem 10 soru sorariz kazanan bidakine katılmassa sevinirim
eren konu fenerle ilgili olsun sjsjsjsİlk soru 5 dk ya atıyorum futbolla ilgili ilk 3 kişi arasında çekiliş yapıp gönderim yapicam beyler ödül 10 TL seri ilerlicem 10 soru sorariz kazanan bidakine katılmassa sevinirim
Tamamla soruyorumKnk 5 soru 20 TL yap 10 tl yi nereye atcaz
Akıt gelsinTamamla soruyorum
deli rifatFenerbahçe - Galatasaray maçında Şanli Galatasaray bayrağını Ulubatlı sounes Sahanın ortasına hangi tarihte dikmiştir ?
1996Fenerbahçe - Galatasaray maçında Şanli Galatasaray bayrağını Ulubatlı sounes Sahanın ortasına hangi tarihte dikmiştir ?
Bol sans kankaİlk soru 5 dk ya atıyorum futbolla ilgili ilk 3 kişi arasında çekiliş yapıp gönderim yapicam beyler ödül 10 TL seri ilerlicem 10 soru sorariz kazanan bidakine katılmassa sevinirim