- 363
- 62
- 28
bende şaşrdım takımları tanımıyorum 8 dakka da 2 gol çıkınca adam makara yaptı resmen bizle dedımBen şok knk
bende şaşrdım takımları tanımıyorum 8 dakka da 2 gol çıkınca adam makara yaptı resmen bizle dedımBen şok knk
İy 1.5 versen 4 kusur oranı vardı neredeyse ama başka golde olmayabilir allahtan iadeli aldım herşeyi gördüm bu alemde gecenin tek alt maçı herkez alt verir diye ben 2 üst dedim normalde 1 gol olması mucize maçta allahtan dep atmışbende şaşrdım takımları tanımıyorum 8 dakka da 2 gpl çıkınca adam makara yaptı resmen bizle dedım
öyle kardeşim valla bende alt verdım senın mesajını gorup takımı tanımıyodum sen öyle yazınca takım kötü demekkı dıye düşündum son para da gıttı o yuzden dedım adam dalga geçtı resmen dıyeİy 1.5 versen 4 kusur oranı vardı neredeyse ama başka golde olmayabilir allahtan iadeli aldım herşeyi gördüm bu alemde gecenin tek alt maçı herkez alt verir diye ben 2 üst dedim normalde 1 gol olması mucize maçta allahtan dep atmış
8.10 çıktı onu bastım tachira da 4,5 ust attım oylesıne@mes knki sen kaç bastın üste
Tachirayı abartmışsın knk biraz buna iy 1.5 bassan 1 de basket ekleseydin 7 8 oran çıkardı temiz8.10 çıktı onu bastım tachira da 4,5 ust attım oylesıne
3 3 skor alsaydınOeste 3.5 üst e attım jack hummer da 10 tl çıktı
Knk o değilde 2 maça iy 1.5 üst desen 100 çekerdin şansa bak İnş olur 4.58.10 çıktı onu bastım tachira da 4,5 ust attım oylesıne
maçı izliyorum tachira 4 5 atar bence deplasman 1 atsın yeter gelmese de sorun değil zaten zevk yapıyoruzKnk o değilde 2 maça iy 1.5 üst desen 100 çekerdin şansa bak İnş olur 4.5
Ben 100 yaptım çekimim Red edilmiş soracam şimdi bi kere şu işler tıkır tıkır gitsin
Geldi knk kupon senin tebrikler kaç geldi şimdimaçı izliyorum tachira 4 5 atar bence deplasman 1 atsın yeter gelmese de sorun değil zaten zevk yapıyoruz
eyv kardeşim 79 geldi 100 yapıp çekeriz sadece havele ile çekiliyormuş ama o sıkıntıGeldi knk kupon senin tebrikler kaç geldi şimdi
Yine yattik inanilmaz4 lira cikti bana ben de buna atmistim. Girdiğimde skorlar oeste 2-0 tachira 2-0 diğer maç 0-0dı. Kendi paramla 100 lira bassam soyle bir kupona hayatta gelmez ya
Ben papara ile verdim benden papara ekran fotosu falan istediler iptal etmişler sonra havale ile verin dedi 100 lira için cebelleşiyorm şaka gibieyv kardeşim 79 geldi 100 yapıp çekeriz sadece havele ile çekiliyormuş ama o sıkıntı