- 27,503
- 22,761
- 113
triple kalan 3
utah yıllardır savunmasıyla ünlendi nbade gobert baş rolde ama bazi maçlar yüksek sayılar cıkıyo ondanda ccok sakat takım oyuncularıda aynı bogdanovic mesela 4-5 mac oynamaz sayi atamaz bi macta 30 birden atar dengesizleralt oynasan 3 degıl 5 de atarlardı. Hata bende farklı bır macım vardı utah bana ters gelıyor o mac geldı ben yıne ustune gıttım utahın. New gelırse yıne bısey kaybetmemıs olurum
6,20 varken 97 idi new 109,5 her turlu degerlendırılırdı new gibi hızlı hucum eden bı takım ıcın burdan yatmaz umarımtriple kalan 3
ben suns yer diye güvendim utahtan cok ama olmadı en azından new geldi telafi ettik kötünün iyisini düsünelim 400 tl cevrim gitti en azındanutah yıllardır savunmasıyla ünlendi nbade gobert baş rolde ama bazi maçlar yüksek sayılar cıkıyo ondanda ccok sakat takım oyuncularıda aynı bogdanovic mesela 4-5 mac oynamaz sayi atamaz bi macta 30 birden atar dengesizler
benim nbade bu sene favorim kesinlikle nets son macta levert bende burdayım dedi cok iyi oynadi dinwiddie sezonu kapatti ama yine cok iyiler6,20 varken 97 idi new 109,5 her turlu degerlendırılırdı new gibi hızlı hucum eden bı takım ıcın burdan yatmaz umarım
en zoru cevrim yapmak zaten tebriklerben suns yer diye güvendim utahtan cok ama olmadı en azından new geldi telafi ettik kötünün iyisini düsünelim 400 tl cevrim gitti en azından
aynen utah gelse 1500 u gecıyordu su an ıkı bahıs daha yakalasam 2000 sevıyesıne cıkarsam cevrımde oradan hıc yoktasa 1000 bıle ceksem kardıren zoru cevrim yapmak zaten tebrikler
9 dkda 9 attı 1 dkda 7 attı lanet takımperiyot skoru 28-7 cok garip ya nba burası 7 nedir ya
site nasıl peki oder mi ilk kez duydum bende kalebet milosbette cekilise katildim ne canli yayin var ne baska bisey bekliyoz oyleaynen utah gelse 1500 u gecıyordu su an ıkı bahıs daha yakalasam 2000 sevıyesıne cıkarsam cevrımde oradan hıc yoktasa 1000 bıle ceksem kardır
rotabet betconun en ıyı ılk 3 sıtesıne gırer acaba oder mı dıye dusunmene bıle gerek yoksite nasıl peki oder mi ilk kez duydum bende kalebet milosbette cekilise katildim ne canli yayin var ne baska bisey bekliyoz oyle
tesekkurler hocam ben de tesadufen gordum maılde rotabet yapıyor arada bunları yazında 1000 tl eklemıslerdıbol şanslar dost 5 ocağa kadar eklemeler devam edecek yatırımı olanlar ara ara kontrol etsin
para olunca bi deneylim bakalım betco olmasıda guzel kovalarız orayıda zaten site arayışındayımrotabet betconun en ıyı ılk 3 sıtesıne gırer acaba oder mı dıye dusunmene bıle gerek yok
pişman olmazsınpara olunca bi deneylim bakalım betco olmasıda guzel kovalarız orayıda zaten site arayışındayım