- 1,421
- 2,300
- 113
coğu sitede 10 a kadar aktif değiller hocam keske sabretseydın gecmıs olsunFinans birimleri yokmus yil basi dolayisiyla 1k para gitti ayak ustu. Ayda yilda cekelim dediydim. Bol sans
coğu sitede 10 a kadar aktif değiller hocam keske sabretseydın gecmıs olsunFinans birimleri yokmus yil basi dolayisiyla 1k para gitti ayak ustu. Ayda yilda cekelim dediydim. Bol sans
Ben iptal ettikce katlandi dostum ya en son 1 k kaldi onuda cekeyim derken ondanda olduk sagolasincoğu sitede 10 a kadar aktif değiller hocam keske sabretseydın gecmıs olsun
yokmu bi uzatmalara oynamamız zor ama burası nbaBeyler bana yardım edin mucize lazım totem yapın gelsin birine 50 vereyim
sağlık olsun hocamBen iptal ettikce katlandi dostum ya en son 1 k kaldi onuda cekeyim derken ondanda olduk sagolasin
3.çeyrek 70 sayi çıkarsa normal olarakta gelir michel ve conley ve broker 3sayi şov lazımyokmu bi uzatmalara oynamamız zor ama burası nba
ona mitchell bogdanovic ingles ekle utah kıpırdansa gelir suns destekler her turlu3.çeyrek 70 sayi çıkarsa normal olarakta gelir michel ve conley ve broker 3sayi şov lazım
Umarım keşke gelseo
ona mitchell bogdanovic ingles ekle utah kıpırdansa gelir suns destekler her turlu
hadi bol şansın olsun4.adım 386 misli
Ekli dosyayı görüntüle 114482
yeni sezon baslasın show yapcam burda dursun bu lafımdatenısı kacırdım askıya aldılar macı umarım bu gelır