- 8,973
- 4,972
- 113
EvetGüzel getirdi son anda maccabi
En önemlisi de o dur bi kez bende böyle yirtmistim porto sagolsun kurtarmıştı beniVallaha cok sevindim odemeside varmis arkadasin hemen cek odemeyi yap dostum tebrikler
Tamam kralDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
kesene berekettDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
Teşekkürler dostum kesene bereket olsun şimdidenDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
yesssssssssssssssssssssssssssBurası yeşil resi @Daimon
Tekrardan tebrikler reisimDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
EyvallahDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
NiceeeeeBurası yeşil resi @Daimon
Kesene bereketDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
Aga o 3 kişiyi yazabilir misin,en azından ona göre bekler herkesDostlar teşekkür ederim sinerji için 2 yazdım ama çok dost var 3 kisiye dm atacam onun dışında lütfen dm atmayın çünkü bu parayi ödemeden eksiltip atacam sizw
SONUÇ MUTLU SON DOSTUMSidik zoruyla getirdik