- 5,701
- 2,622
- 113
Dimi amaa👏👏👏@kaybeden63 hahahahahhaha mükemmel bir son oldu bu sefer be oldu
Dimi amaa👏👏👏@kaybeden63 hahahahahhaha mükemmel bir son oldu bu sefer be oldu
Son saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃Yarın ödemem gereken bir para var ve bu kupon tam paramı karşılıyor fakat yinede desteğini esirgemeyen 2 dosta 300 gönderecemEkli dosyayı görüntüle 662971
Sende bi dağıtım yap kral 😂😂Son saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃
sanada tebrikler kralSon saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃
Sana da tebrikler reisSon saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃
Tebrikler sana daSon saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃
Buda kayıp olsaydı nickini degistirirdik kurtardı@kaybeden63 hahahahahhaha mükemmel bir son oldu bu sefer be oldu
TebriklerSon saniye geldi tebrikler. Ben de 39.5 üstten 8900 TL kazandım 😃
kral bizde görmedin hiç neyse 😂Dostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar
Kesene bereket agaDostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar
Valla geldi mi geldi o şans kırıldı artıkBuda kayıp olsaydı nickini degistirirdik kurtardı
Kesene bereket kazanan arkadaşlara TebriklerDostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar
Bizde atmadın kral 😂😂Dostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar
Bu riski göze almadan roll takip edilmez kesene bereket kazananlara tebriklerDostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar
Bizde almadik saglik olsun tebriklerDostlar @Mülayim6060 @tekalali6767 @mehmetinho bu arkadaşlar payfix atsınlar. Bu arkadaşlara hiç ödül atmadığım arkadaslar