- 8,924
- 3,787
- 113
Vay ak sayı 1-0 yazdı la
Hadi ordsnnhic ortada yokdun bizi yordu aw 😁Won ne yordu be
Harbiden illa deli edecekler dedimnyaWon ne yordu be
Kafana göre hak edeni seçDostlar teşekkür ederim ben sayfaya bı göz atayım aktif arkadaşlardan 3 kişi seçeyim çok fazla aktif arkadaş var darilmaca olmasın ricam.
Geçen 1 maçta 10du maçına göre deisiyor demekki
Sete göre değişiyor dayıGeçen 1 maçta 10du maçına göre deisiyor demekki
Aslında sen değilde malum kişi liste yapsaDostlar teşekkür ederim ben sayfaya bı göz atayım aktif arkadaşlardan 3 kişi seçeyim çok fazla aktif arkadaş var darilmaca olmasın ricam.
Tebrikler ağaDostlar teşekkür ederim ben sayfaya bı göz atayım aktif arkadaşlardan 3 kişi seçeyim çok fazla aktif arkadaş var darilmaca olmasın ricam.
Çiftlerde 1-1 olunca setler son set normal oynanmıyor Tai breke gidiyorlar 10 olan kazaniyorGeçen 1 maçta 10du maçına göre deisiyor demekki
Eyvallah ağa kesene bereket kazancın daim olsun@Benimsansim25 @tekalali6767 @yasyn55 @Hayat1kumar dört arkadaş seçtim haken var yine ama bütçe kisitli ama diğer arkadaşlar için @Muroo1988 e rol yaptırıyorum
Kesene bereket dost@Benimsansim25 @tekalali6767 @yasyn55 @Hayat1kumar dört arkadaş seçtim haken var yine ama bütçe kisitli ama diğer arkadaşlar için @Muroo1988 e rol yaptırıyorum
Kesene bereket dostum Allah daha çok versin inşallah@Benimsansim25 @tekalali6767 @yasyn55 @Hayat1kumar dört arkadaş seçtim haken var yine ama bütçe kisitli ama diğer arkadaşlar için @Muroo1988 e rol yaptırıyorum
Sapla@Benimsansim25 @tekalali6767 @yasyn55 @Hayat1kumar dört arkadaş seçtim haken var yine ama bütçe kisitli ama diğer arkadaşlar için @Muroo1988 e rol yaptırıyorum