- 56,553
- 30,718
- 113
Yok sana laf edene kullandi 1k gonder hakettiArgoyu bana mı kullandı para gönderirken aldimda olsun
Yok sana laf edene kullandi 1k gonder hakettiArgoyu bana mı kullandı para gönderirken aldimda olsun
Tumbeti naptın cekebildim mi 😁Argoyu bana mı kullandı para gönderirken aldimda olsun
Senin gibi hak ehli bir adama demis olabilir mi babasultanArgoyu bana mı kullandı para gönderirken aldimda olsun
Seninle alakalı tespitim doğruymuşHayırdır @Shellac senin elemanın mi bunu al şunu al işine bak küfürlü konuşan sensin
Tumbeti ceyrekbet olarak sitelere dagittiTumbeti naptın cekebildim mi 😁
Ok kibSeninle alakalı tespitim doğruymuş
Arkadas gider şimdi 12 binin acisini cikartacam der sonra hayatini zindan ederCiddi olamazsın
Temennimiz o yöndeBu gider aimdi 12 binin acisini cikartacam der sonra hayatini zindan eder
@Shellac nickini ShelLock olarak değiştirde temiz olsun yaw 👊🏼😃Ortami germeyinde sinamaya kilit vurmasin shellac
TAmam hadi ikile kel metinHayırdır @Shellac senin elemanın mi bunu al şunu al işine bak küfürlü konuşan sensin
Kufurlerini sana iade ediyorum dübelTAmam hadi ikile kel metin
Tam karabuyuyu bozdu kırdı şeytanın bacağını diye düşünmüştüm hep isyandaydi demek ki isyana devam bundan sonradsTumbeti ceyrekbet olarak sitelere dagitti
@Lugoj yazdi 10k sini hazir etEn çokta güldüğüm yorum birisi Antepli tümbeti dolandırdı 1 mayıs mı yoksa 19 mayısta birşey beklemeyin dediği oldu 😅😅😅
Hdhsjgkgkfkfllşşlsa ulan ne güldüm ona yaEn çokta güldüğüm yorum birisi Antepli tümbeti dolandırdı 1 mayıs mı yoksa 19 mayısta birşey beklemeyin dediği oldu 😅😅😅