Sen para sevin antepli 🤣Ben insan sevmim
Sen para sevin antepli 🤣Ben insan sevmim
Bana güldü benim iş tamamSana küfür edenleri ele kalem kağıt al yaz isimlerini kenara
O bir idolAntepliyle aynı espiriyle gülme coolluğu diye bir şey var
Yılın espirisi nekadar da yakisi espri yapmak hossikBen insan sevmim
Dayı sen misin?Kadim dostumuz
komikmiş güldümTemel ve Dursun Askerliklerini birlikte yapıyorlarmış ve bir gün aynı askeri tatbikata katılmışlar. Tatbikat paraşüt ile uçaktan atlamakmış. Diğer askerler gibi sıra bizimkilere gelmiş ve kendilerini boşluğa bırakmışlar. Aksilik bu ya! Temel’in paraşütü açılmış lakin Dursun’un paraşütü açılmamış. Dursun Temel’e:
Ula Temel benim bu paraşüt açılmayi da!... Temel’de hemen cevap vermiş:
Ula uşağum yardımcı paraşütü aç, yardımcı paraşütü…
Dursun ne kadar uğraştıysa da bir türlü yardımcı paraşütü de açmayı başaramamış ve Temel’e:
Ula Temel bu da açilmayi da!... deyince Temel:
Boş ver uşağum nasıl olsa tatbikattayız da! demiş
@Antep7575 güldün mü dost
Hangi dayi yegenDayı sen misin?
İstanbul şöbiyet çiHangi dayi yegen
Barça yenmek için defansı 2. Yarı sertlestirir kolay geleceğini sanmıyorum süreye oynar olyde son çeyrek önde olursaOlympiakos 44 şuan 80 i gorur antepli
La ciddi misin makara mi yapiyon anlamadim konu makara full degilimİstanbul şöbiyet çi
Bu nasıl fıkra la tuvaletim geldiTemel ve Dursun Askerliklerini birlikte yapıyorlarmış ve bir gün aynı askeri tatbikata katılmışlar. Tatbikat paraşüt ile uçaktan atlamakmış. Diğer askerler gibi sıra bizimkilere gelmiş ve kendilerini boşluğa bırakmışlar. Aksilik bu ya! Temel’in paraşütü açılmış lakin Dursun’un paraşütü açılmamış. Dursun Temel’e:
Ula Temel benim bu paraşüt açılmayi da!... Temel’de hemen cevap vermiş:
Ula uşağum yardımcı paraşütü aç, yardımcı paraşütü…
Dursun ne kadar uğraştıysa da bir türlü yardımcı paraşütü de açmayı başaramamış ve Temel’e:
Ula Temel bu da açilmayi da!... deyince Temel:
Boş ver uşağum nasıl olsa tatbikattayız da! demiş
@Antep7575 güldün mü dost
Anteplim bu işin piri35-44 iy
Baya iyi atti gelir bu
Yenmek icin atmasi lazim defans yapmasi bi ise yaramayacak olinin kadrosu daha iyiBarça yenmek için defansı 2. Yarı sertlestirir kolay geleceğini sanmıyorum süreye oynar olyde son çeyrek önde olursa
Yakışmadı Antepli Karadenizliler olarak sana kırıldıkBu nasıl fıkra la tuvaletim geldi
Aman antepli kokutma 🤣Bu nasıl fıkra la tuvaletim geldi