- 3,537
- 1,103
- 113
Bu bonusta Max 3k tekli 1k
Ekli dosyalar
-
372 KB Görüntüleme: 24
Matematigin düzeldi otur 1090 çıksın ne diyek
Dükkan acacakmis açacağı arkadaşı da dolandirip borç yapmadan ölmem diye düşünüyor galiba 😂100k vurdu ama borctan bahsetmiyor hic puahah kesin odemeden yer
Antepli salona sıçtım şu espirileri 2-3 tık altı yap@Visitor biz lahmacun dükkanı açacagız arkadaşlar forumdaki herkese lahmacun bedava ilk gün
Abuzer teamMatematigin düzeldi otur 10
Senin de kazan mübarek olsun dost yolun başındasın umarım sonunu da görürsünBu bonusta Max 3k tekli 1k
Dolandirilcsk bı tarafımız kaldıysa bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerizDükkan acacakmis açacağı arkadaşı da dolandirip borç yapmadan ölmem diye düşünüyor galiba 😂
Yok be ne dükkani yarina kalsa iyi yineDükkan acacakmis açacağı arkadaşı da dolandirip borç yapmadan ölmem diye düşünüyor galiba 😂
Benle muhatap olma 20 lik dübelSebebi bu galiba @Abuzerkömürcü
Knk akıl ver nasıl yapayım benSenin de kazan mübarek olsun dost yolun başındasın umarım sonunu da görürsün
Anlamadım da neyseAbuzer team
entepliden akıl istedi ahaaa büyük alametlerde çıktı iyi mi 👊🏼😢Knk akıl ver nasıl yapayım ben
Knk sordum adam yapmış çekmiş yanientepliden akıl istedi ahaaa büyük alametlerde çıktı iyi mi 👊🏼😢
Acıtır knk dikkat etBenle muhatap olma 20 lik dübel
Dübel duvara caktiktan sonra olanları bir gözünün önüne getir nabiyorlar dübeleAcıtır knk dikkat et
Şimdi kasan da 1000 mi var yoksa 1000 mi yatırdın 2 bin mi aldın 500 yatırıp mı 1000 oldu en son dediğim ise ilk baş rulete gir her kazandığın el bir futbol maçı al yani her kazançta bir kupon yap beklesin kupon sonrası kerimKnk akıl ver nasıl yapayım ben
Bu hikayede duvar sensin braDübel duvara caktiktan sonra olanları bir gözünün önüne getir nabiyorlar dübele
Vidayı içinde çevirdikleri olmaktan iydiri cnmBu hikayede duvar sensin bra