Cadde üzerinde derken neresi tam tarif et2 ay once ordaydim
modern karton da
bi ganyan vardi cadde üzerinde omu yoksa?
Cadde üzerinde derken neresi tam tarif et2 ay once ordaydim
modern karton da
bi ganyan vardi cadde üzerinde omu yoksa?
corumu tam bilmediğim icin ama ana cadde üzeriydi biraz ilerisinde meyhane fln vardiCadde üzerinde derken neresi tam tarif et
Tabii ki ona dicek bşşey yok yanlış anlama kötülemiyorum sihirbaz ama onun kadar kral adamlar vardı Süleyman akdı mesela Engin Yalçın, Yalçın Akağaç, Yemen Tunç, Şinasi Gökçe eski Fuat Çakar 2000li yıllardaki halikarataş tarihe adını Altın harflerle yazdirmadimi üstad sence küçümsencek biri değildir bence başjokey ve tabiki BOLD PİLOT unutulmaz degilmi
4 gun once kosunca kimse yazmamis sonayak ins 12 gelir ama bende de 1 numara tek son ayaktaBu ata nasıl 8lira ganyan çıkıyor dişi olmasa tek atıcağım at
arslan birdal adam gibi adamdiTabii ki ona dicek bşşey yok yanlış anlama kötülemiyorum sihirbaz ama onun kadar kral adamlar vardı Süleyman akdı mesela Engin Yalçın, Yalçın Akağaç, Yemen Tunç, Şinasi Gökçe eski Fuat Çakar 2000li yıllardaki hali
Ya aklıma gelmeyen birsürü adam vardı Hüseyin kaya vardı bunların abileri Niyazi konuk vardı Bekir Gökçe pardon babayı unutmuşum Ertül Cankılıç vardı kraldır kralarslan birdal adam gibi adamdi
Bol şans sürprize gittik 1de şansı var4 gun once kosunca kimse yazmamis sonayak ins 12 gelir ama bende de 1 numara tek son ayakta
favorilere oynamayı pek sevmem 5bi yıkılsa ilk ayak 5li ganyan ben böyle oynarım gelirse ama kaçırmışım Ribella yavrusu 5numara Ribella sabırlı unutulmaz galibaTabii ki ona dicek bşşey yok yanlış anlama kötülemiyorum sihirbaz ama onun kadar kral adamlar vardı Süleyman akdı mesela Engin Yalçın, Yalçın Akağaç, Yemen Tunç, Şinasi Gökçe eski Fuat Çakar 2000li yıllardaki hali
at yarisi vazgecilmez bi tutku kardeşim gerisi hikayeYa aklıma gelmeyen birsürü adam vardı Hüseyin kaya vardı bunların abileri Niyazi konuk vardı Bekir Gökçe pardon babayı unutmuşum Ertül Cankılıç vardı kraldır kral
Aynen öyle ne şampiyonlar izledim ne krallar ama Trapperi bi başka severdimat yarisi vazgecilmez bi tutku kardeşim gerisi hikaye
yazdım bunları okValla yabancı oynamıyorum sadece 3cü ayağa at yazarsan 2,3,6yı mutlaka yaz
Ben bu adamın bikac ay önce at bindiğini gördüm yanlismi?arslan birdal adam gibi adamdi
Bu ayakta ne vardı?Bol şans sürprize gittik 1de şansı var
Ribella harika kısraktı ama onun kadar iyiler vardı Mesela Mary Ellen mesela Dünya Güzeli Mesela Pawnee Rythme mesela Sun Müge Mesela Pergole, Kortay, Lyna, Texas Girl bunlae harikaydıfavorilere oynamayı pek sevmem 5bi yıkılsa ilk ayak 5li ganyan ben böyle oynarım gelirse ama kaçırmışım Ribella yavrusu 5numara Ribella sabırlı unutulmaz galiba
sorgunbeyi geliyor ahmet atciyla ne vurmustu trapper aAynen öyle ne şampiyonlar izledim ne krallar ama Trapperi bi başka severdim
o hayattami yaaBen bu adamın bikac ay önce at bindiğini gördüm yanlismi?