Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kazanan Altılı Kuponum

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,866
6,409
113
karataş tarihe adını Altın harflerle yazdirmadimi üstad sence küçümsencek biri değildir bence başjokey ve tabiki BOLD PİLOT unutulmaz degilmi
Tabii ki ona dicek bşşey yok yanlış anlama kötülemiyorum sihirbaz ama onun kadar kral adamlar vardı Süleyman akdı mesela Engin Yalçın, Yalçın Akağaç, Yemen Tunç, Şinasi Gökçe eski Fuat Çakar 2000li yıllardaki hali

Jiletfatih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,451
787
113
Tabii ki ona dicek bşşey yok yanlış anlama kötülemiyorum sihirbaz ama onun kadar kral adamlar vardı Süleyman akdı mesela Engin Yalçın, Yalçın Akağaç, Yemen Tunç, Şinasi Gökçe eski Fuat Çakar 2000li yıllardaki hali
arslan birdal adam gibi adamdi

Cemcem123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
901
989
93
favorilere oynamayı pek sevmem 5bi yıkılsa ilk ayak 5li ganyan ben böyle oynarım gelirse ama kaçırmışım Ribella yavrusu 5numara Ribella sabırlı unutulmaz galiba

Ekli dosyalar

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,866
6,409
113
favorilere oynamayı pek sevmem 5bi yıkılsa ilk ayak 5li ganyan ben böyle oynarım gelirse ama kaçırmışım Ribella yavrusu 5numara Ribella sabırlı unutulmaz galiba
Ribella harika kısraktı ama onun kadar iyiler vardı Mesela Mary Ellen mesela Dünya Güzeli Mesela Pawnee Rythme mesela Sun Müge Mesela Pergole, Kortay, Lyna, Texas Girl bunlae harikaydı