Ahahaha ne muhteşem günlerdi üstad onun kardeşi için tuhaf şeyler söyleniyordu zatenorhan sezik deyince aklina gözde sezik geldi
at yarisi sunardi hatirlarsan ne manitaydi
bursaya gelince 1 gun takilmisligim oldu
Ahahaha ne muhteşem günlerdi üstad onun kardeşi için tuhaf şeyler söyleniyordu zatenorhan sezik deyince aklina gözde sezik geldi
at yarisi sunardi hatirlarsan ne manitaydi
bursaya gelince 1 gun takilmisligim oldu
Hey yavrum hey ne yarıştı Çok büyük Attı Trapper ya çok ekmeğini yedik Süloyla Tarık Aydına selam olsun protesto ile değişen yarış
Bulaşma hayatın kararırBu altılıda bizim bayide biri 300 bin kazanmış hayatımda hiç oynamadım ben bulaşmasak daha iyi sanırım
Medya Akın Özdenizle kazandığı Başbakanlık koşusu Harikaydı geldi Turaç vardı onu potada geçmişti baya kaliteydiilk cim yarisini almıştı sonra protesto ve 3.luge atildi
ekurisi medya o tam cimciydi
Biliyorum bizim akraba var adam bu yüzden hayatı karardı ama sonra bayabi vurdu ev aldı işyeri açtı bizde şans yok zaten mgBulaşma hayatın kararır
bol sansSon ayak 12 arkası 1,2,4,5,7 sıralı attım 20tane beyler 12 annesi imelda invincible sprite gider çok koşması lazım
Eyvallah üstad bakalımbol sans
Olsun benim dediğim atlar gelse yeter sana5 at yazdık gıttı favorı geldı
2.gelen yok yatmadin bari5 at yazdık gıttı favorı geldı
hadı bklm nOlsun benim dediğim atlar gelse yeter sana
atı gormuyoruz ıdda lısteısndekı gıbı macları gormeden oynuyorsun ya o sekıldeAtın neresine bakıyorsunuz da bu kazanır diyorsunuz yolu yöntemi ne bu işin , hiç anlayamadım ben bu at yarışını )))
His meselesi Orjinn galop derece mesafe kum çim bunlar etkilidir ama takipte çok önemliAtın neresine bakıyorsunuz da bu kazanır diyorsunuz yolu yöntemi ne bu işin , hiç anlayamadım ben bu at yarışını )))