- 17,061
- 3,259
- 113
napoliye bak sen
Valla öyle reisBirgun bizde vursakta biraksak şu illeti hayatmzi karartti illet
Hayrını gör dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Ver reis site ins saglamdirArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Gelir saniyedeArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Tek sorun o olsunArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Olsun dostum sorunsuz aldaArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Bol şanslar kardeşim toprak tebrik ederim bu arada zor oldu ama yinede tebrik ederim bu arada 😎🤗Beğenip sinerji yapip takip edenler içinden bir kaç kişiye 300 lira adam başı vericem
Ekli dosyayı görüntüle 486053
Vbet bankaVer reis site ins saglamdir
Verebilirsin dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
30 dkda oderlerArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Hayırlı olsun darısı başımıza bir daha da bulaşmaman dileğiyle dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim