- 17,061
- 3,259
- 113
hadi hayırlı olsun dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
hadi hayırlı olsun dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Kardes cekim bitince soyleyiver ne cekdin.bu kdr mutlu eden miktar ne acaba.bide cekik isi bittikden sonra komple kuponu atarmisin burayaArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Öder Allah'tan dandik siteden oynamadin baskanArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Kupon kazancı ve miktarı yazıyor ya dayı konu başında 150K işteKardes cekim bitince soyleyiver ne cekdin.bu kdr mutlu eden miktar ne acaba.bide cekik isi bittikden sonra komple kuponu atarmisin buraya
Payfix o kadar papara mefete hepsiji ayri ayyri verebilirsin dostArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
KesinliklePayfix o kadar papara mefete hepsiji ayri ayyri verebilirsin dost
1 milyon ustu toplamdaKardes cekim bitince soyleyiver ne cekdin.bu kdr mutlu eden miktar ne acaba.bide cekik isi bittikden sonra komple kuponu atarmisin buraya
Yok dost bundan hariç 2 kupon daha varKupon kazancı ve miktarı yazıyor ya dayı konu başında 150K işte
Yazıyor dostumKardes cekim bitince soyleyiver ne cekdin.bu kdr mutlu eden miktar ne acaba.bide cekik isi bittikden sonra komple kuponu atarmisin buraya
Ooooo o zaman süper vallahi ben 150K sanıyordum aşırı iyi olmuşYok dost bundan hariç 2 kupon daha var
1 buçuk milyonKupon kazancı ve miktarı yazıyor ya dayı konu başında 150K işte
Oran dogru olamazki max oran o kdr yazilior.7 macta o kdr az oran cikmaz zaten dusuk orani yokkiKupon kazancı ve miktarı yazıyor ya dayı konu başında 150K işte
Hayrını görArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Kardes bu sıkıntı yaaa aman oynama kalanla 😕Arkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Helal olsunArkadaşlar çekim 50 bin lira olarak parça parça verebiliyorum şimdi ilk çekimi verdim
Nerde yazmis bn gormedimAdam ailesni eşini kaybetmiş insallah toparlarda hayati duzene girer kisa surede haramdan uzak olarak devam etsin insallah onumuz ramazan