- 2,457
- 5,528
- 113
Bu çok iyi 😂duramıyorum oynuyorum bende alıstım
Bu çok iyi 😂duramıyorum oynuyorum bende alıstım
Ben bi ara 3 ay falan birakdim ve cokda keyifliydi hayat cok baska olmusdu.sonra bilincli olarak geri basladim hayatim gercekten cok berbat cok buyuk aikintilar icindeyim manevi olara.kumarida tedavi olarak kullaniyorum kafam dagiliyor o dertlerimi unutuyorum.ama bende mutlu bi insan olmayi cok isterdim 13 yasimda ortaokulu birakip calismak zorunda kaldigimdan beri hayat cok kotu ve gunden gune daha kotu oluyorYani birakilsa bile onu tetikleyecek ufacik birsey bile onu tehlikeye sokup hayati aalyni sekilde tekrarlama durumu zaten bu hastalgn adi insallah iyi olur o ve bizim gibiler
Uyuşturucu bağımlılarıyla aynı ilacı kullandırıyorlarBen ilaç tedavisi ile kumarın düzeleceğine inanmıyorum
Ilac falan bos is dedigin gibi tetikleme olayi var en mantiklisi sosyallesme baska ugraşlar edinme zamanini doldurma yoksa en ufak bir mesajla yine baslarİlac tedavisi var ama beynin bir uc noktasinda bozulma,yani onu tetikleyecek tek bir hareket ile başa dönebiliyorsun onu diyoruz kardesim
Kişinin çeşitli nedenlerden dolayı ( ailesel, kişisel veya çevresel ) sorunlarını unutmak veya kurtulmak için kumar oynama dürtüsüne engel olamama durumudur hastalgn tanimiBen bi ara 3 ay falan birakdim ve cokda keyifliydi hayat cok baska olmusdu.sonra bilincli olarak geri basladim hayatim gercekten cok berbat cok buyuk aikintilar icindeyim manevi olara.kumarida tedavi olarak kullaniyorum kafam dagiliyor o dertlerimi unutuyorum.ama bende mutlu bi insan olmayi cok isterdim 13 yasimda ortaokulu birakip calismak zorunda kaldigimdan beri hayat cok kotu ve gunden gune daha kotu oluyor
Aynen oyle dostIlac falan bos is dedigin gibi tetikleme olayi var en mantiklisi sosyallesme baska ugraşlar edinme zamanini doldurma yoksa en ufak bir mesajla yine baslar
😶Ben bi ara 3 ay falan birakdim ve cokda keyifliydi hayat cok baska olmusdu.sonra bilincli olarak geri basladim hayatim gercekten cok berbat cok buyuk aikintilar icindeyim manevi olara.kumarida tedavi olarak kullaniyorum kafam dagiliyor o dertlerimi unutuyorum.ama bende mutlu bi insan olmayi cok isterdim 13 yasimda ortaokulu birakip calismak zorunda kaldigimdan beri hayat cok kotu ve gunden gune daha kotu oluyor
Kesinlikle bide takım tutuyor isen yandınBeyler kabul edelim.bizim.bu kumarı BIRAKMAMIZ COK ZOR
Bu arada bu şekilde 2 3 yil oynamadimIlac falan bos is dedigin gibi tetikleme olayi var en mantiklisi sosyallesme baska ugraşlar edinme zamanini doldurma yoksa en ufak bir mesajla yine baslar
Yerinde olmayi isteyecek çok adam vardır burada 😅Allaha şükür hiç borcum yok ama birakamiyorum
Ben engel olamiyor deilim bilincli olarak engel olmuyorum.egerki bu kumari oynamasam ya katil olmustum ya deli yada ölmüs olurdum hayat kahpelerle dolu alayinin awk benKişinin çeşitli nedenlerden dolayı ( ailesel, kişisel veya çevresel ) sorunlarını unutmak veya kurtulmak için kumar oynama dürtüsüne engel olamama durumudur hastalgn tanimi