Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kdr44 / Juve 1.5 Üst İçerde Şenlik Var

Kupon Miktarı
15000
Kupon Oranı
9.99

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,990
1,522
113
Kumarin tipta yeri bar beynin bir noktasinda kimyasal bozulmayla ilgili bir durum ve tedavsi yok yani yanında biri tavla bile.oynasa tetikleyen bir durummus tipta da ismi var patolojik kumar bagimliligi
biz ölümüne kumarbazız tövbe ettim yine kurtulamadım illetten .d

omer1965

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,315
2,996
113
Kumarin tipta yeri bar beynin bir noktasinda kimyasal bozulmayla ilgili bir durum ve tedavsi yok yani yanında biri tavla bile.oynasa tetikleyen bir durummus tipta da ismi var patolojik kumar bagimliligi
İlaç tedavisi var psikolog veriyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,867
47,754
113
Evet genlerle ilgili de oluyormus genetik bir kismi da var ama asla.tedavi edilemeyen bir durum
Ben halimden memnunum benim hayatimi olumsuz etkilemiyor kumar.hayatimi etkiliycek kadar ipin ucunu kacirmiyorum bunu ayarlamak onemli ama bunu yapamayip kendini zora sokanlar var.allah yardim etsin onlarada.

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,379
2,597
113
Beyler o değilde biz ne zaman kurtulcaz baba

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,041
2,286
113
Valla hayattan ne istedigine bagli bu durum.konusmasina gore kumari biraktirmaya yeticek bi para kazanmis hatanin neresinden donersen kardir deyip cekilmeli ve aliesiyle arasini duzeltmeli bnce.kumar isleri her zaman sikinti insan hayatinda
Yani birakilsa bile onu tetikleyecek ufacik birsey bile onu tehlikeye sokup hayati aalyni sekilde tekrarlama durumu zaten bu hastalgn adi insallah iyi olur o ve bizim gibiler

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,379
2,597
113
Bizimde aile cevre arkadaslar hep sıkıntı vebalı gibi davranıyolar bize

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,379
2,597
113
Ne zaman milletin yüzüne bskabilecek borçları ödeyip yeter deyip çekilecez zaman geldi geçiyo hayatımızı diktiler