Reis kritik dk da geldik canin sag olsun yinede kader gülmüyor zaten bana kazananları tebrikler ins biz de bir gün diyelim@kdr44 hangi yöntem atalım dost
Reis kritik dk da geldik canin sag olsun yinede kader gülmüyor zaten bana kazananları tebrikler ins biz de bir gün diyelim@kdr44 hangi yöntem atalım dost
Takip edenleri kadir kontrol etti kralDost bizi unutmuş toprağım
Omisi bilmiyor isi hile dmyi kapatir bu listeye kendi dm atardi.tokatci cok burda.bigun biri dagitimi bana yaptirdi 3 kisiye odul vardi attim 3 kisiye bi bakdim bi dm dha geldi ayni nick ama birinin sonuna rakam eklemis beni tokatliycak aklinca yvsak hemen daimona soledim dedim bunun coklu hesabu var banlamadiListe hariç adama kaç kişi yazmıştır kim bilir
Dayı inan şu anki halimden kötü olamazsın.Tek avutan cümle Allah taşıyamayacağı yükü kula vermezmiş.Varsa bu acılar taşınabilir demek.İnşallah tez zamanda düzeliriz ne denir kiNeyle kimle alakali oldugu anlatilcak seyler deil bro cok agir durumlar.boyle hayatin taaa .... kym
Biliyom çok var burda shtekrOmisi bilmiyor isi hile dmyi kapatir bu listeye kendi dm atardi.tokatci cok burda.bigun biri dagitimi bana yaptirdi 3 kisiye odul vardi attim 3 kisiye bi bakdim bi dm dha geldi ayni nick ama birinin sonuna rakam eklemis beni tokatliycak aklinca yvsak hemen daimona soledim dedim bunun coklu hesabu var banlamadi
Harbiden böyle haysiyet yoksunlari var miOmisi bilmiyor isi hile dmyi kapatir bu listeye kendi dm atardi.tokatci cok burda.bigun biri dagitimi bana yaptirdi 3 kisiye odul vardi attim 3 kisiye bi bakdim bi dm dha geldi ayni nick ama birinin sonuna rakam eklemis beni tokatliycak aklinca yvsak hemen daimona soledim dedim bunun coklu hesabu var banlamadi
Öteki konuda unuttular kardes senide benide mcenna onu dedimLa varsinya
Boş koy takma nasipÖteki konuda unuttular kardes senide benide mcenna onu dedim
aynen öyle dostBoş koy takma nasip
Birde burda çoklu üyelik açanlar varmış banlamalarda goruyorum onda ki amaç ne kral deneme bonusu kovalar gibi🤣Omisi bilmiyor isi hile dmyi kapatir bu listeye kendi dm atardi.tokatci cok burda.bigun biri dagitimi bana yaptirdi 3 kisiye odul vardi attim 3 kisiye bi bakdim bi dm dha geldi ayni nick ama birinin sonuna rakam eklemis beni tokatliycak aklinca yvsak hemen daimona soledim dedim bunun coklu hesabu var banlamadi
Kral sende mi battın maddi mi manevi miDayı inan şu anki halimden kötü olamazsın.Tek avutan cümle Allah taşıyamayacağı yükü kula vermezmiş.Varsa bu acılar taşınabilir demek.İnşallah tez zamanda düzeliriz ne denir ki
Sen yok musun jagielka butrakino terledi konuyu takip ederkenaynen öyle dost
Hem maddi hem ağır manevi dostKral sende mi battın maddi mi manevi mi
Bol sansÖdülüm geldi tebrikler dostum tekrardan teşekkürler @kdr44
Evet bro herkes kendi derdini buyuk sanarmis.sana kisaca soyle soyliyim su yasadiklarimi ben bi filmde izlesem kahrolur filmi bitiremezdim pskolojim bozulurdu.ama bu awk hayati bana yasatti bunlari.kimseyede bi kotulugum olmamistie neden bunlari yasiyorum anlamis deilim.ama yinede her turlu boyle hayatin taaaa a.. koy..m beni bu hale getirenler beni boyle uzenler sagligimdan huzurumdan edenler hayattaki umutlarimi yok edenler benden beter olsunlar kahrolsunlarDayı inan şu anki halimden kötü olamazsın.Tek avutan cümle Allah taşıyamayacağı yükü kula vermezmiş.Varsa bu acılar taşınabilir demek.İnşallah tez zamanda düzeliriz ne denir ki
@butragueno suatım var dedim güvendim yüzümüzü kara cıkarmadı suat bizim şahsi meselemizSen yok musun jagielka butrakino terledi konuyu takip ederken
Var vallahi nickide aklimda ama yazmak istemedimHarbiden böyle haysiyet yoksunlari var mi
Tabi efendim@butragueno suatım var dedim güvendim yüzümüzü kara cıkarmadı suat bizim şahsi meselemiz