- 26,927
- 11,611
- 113
Fast tom bank ne 😀😀
Aynen dayı uzun bir süre İstanbul’da olacağım inşallah.Senle oturup karşılıklı dertleşelim.İçe atmaktansa konuşuruz belki dertlere iyi gelirHah olur.kartal maltepe yanyana zaten minibusle 10dk
Bekliyorum inşallah alırsın desteklerım@kdr44 dost teşekkür ederim bu arada şans paran ile Alobet konusuna geçip 100₺ ile 10K yı alayım
Aynen@kdr44 dost teşekkür ederim bu arada şans paran ile Alobet konusuna geçip 100₺ ile 10K yı alayım
Benim hayattan bi bok olmaz artikda seninkini merak ettim bu kdr karamsar olcak ne derdin varmis bakalim.gecen haftada ilk defa forumdan biriyle tanisdik yedik icdik saolsun @denizgltsryAynen dayı uzun bir süre İstanbul’da olacağım inşallah.Senle oturup karşılıklı dertleşelim.İçe atmaktansa konuşuruz belki dertlere iyi gelir
Bol sans kardes@kdr44 dost teşekkür ederim bu arada şans paran ile Alobet konusuna geçip 100₺ ile 10K yı alayım
Sen bir dinlede için nasıl kararıyor gör dayıBenim hayattan bi bok olmaz artikda seninkini merak ettim bu kdr karamsar olcak ne derdin varmis bakalim.gecen haftada ilk defa forumdan biriyle tanisdik yedik icdik saolsun @denizgltsry
Sağol dayıBol sans kardes
Bakalim kimin derdi kimin derdini siher gorcez 😁 haber beklkyorum sendenSen bir dinlede için nasıl kararıyor gör dayı
İnşallah dua ediyorum @kdr44 sen iyi ol fazla ödüle gerek yok borçlarını kapat inşallah bir daha gelme mackoligeHerkesin ödülünü gönderdim gönül isterdi daha fazla göndermek ama inanin borçlarımdan o kadar batak haldeyim ki zorla belki kapatır. Herkese çok teşekkür ederim. Bana dua edin bir daha bu illeti oynamayayim bırakayım irademe sahip çıkayım sizden tek isteğim bu
Gönlünden geçen hayatı yaşarsın inşallah.Herkesin ödülünü gönderdim gönül isterdi daha fazla göndermek ama inanin borçlarımdan o kadar batak haldeyim ki zorla belki kapatır. Herkese çok teşekkür ederim. Bana dua edin bir daha bu illeti oynamayayim bırakayım irademe sahip çıkayım sizden tek isteğim bu
Tamamen sil hafızanı dost bu işlerden uzak olman için bir fırsat geldi ayağına. İnşallah bir daha bulaşmazsın darısı hepimizin başına. Çok mutlu oldum vallahi böyle bir olaya tanık oluncaHerkesin ödülünü gönderdim gönül isterdi daha fazla göndermek ama inanin borçlarımdan o kadar batak haldeyim ki zorla belki kapatır. Herkese çok teşekkür ederim. Bana dua edin bir daha bu illeti oynamayayim bırakayım irademe sahip çıkayım sizden tek isteğim bu