- 56,562
- 30,721
- 113
Dep salla hemen erkenden
İnşallah kazanırsın kardeşimDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Başkan dualarım seninle Allah'ın izniyle çıkış kapın olcak buDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Allah beterinden korusun sagligin olsun gerisi toparlanir kardesimDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Herşey senin gönlünce olsun dostDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Insalalh birakirsin dost duzelir her seyDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Bol şanslarDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.