- 4,505
- 3,123
- 113
öyleyse göz korkutmanın cezası yokmu yalan bilgi verme açısından. her avukat işine gelen yalanı atabiliyomuAvukat korkutmak için yapıyo evden eşya alamazlar
saolasın hocam beton yetmezKefil de borçlu sayılır eğer onu soruosan diğerinden alamazsa sanada gelir iki kişide aynı borcdan sorumlu tutuluo. Zaten kefil demek o ödemezse ben öderim demek sayılıo
Öncelikle geçmiş olsun dost mertalucunda dediği gibi bir yol izliyorlar bizzati arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum umarım en kısa zamanda bu sıkıntılı süreçden çıkabilirsinDost bu işin içersindeyim avukatın tek yapabilecegi işlem maaşa haciz göndermektedir onuda eger sigortalı çalışıyorsa 4/1 ine gönderebilir buda çalıştıgı şirkete baglı şirket kabul ederse yapabilir harici birşey yapılamaz korkmasına gerek yok ilerleyen zamanlarda eli bollaştıgı zaman avukatı arayıp vekalet ücretini felan düşürsün sadece ana para ödemesi saglayıp dosyayı kapatsın avukatlar korkutmak için binbir türlü şeyler şöylerler tek diyecegi kelime gelin hacize param yok olsun
saol hocamDost bu işin içersindeyim avukatın tek yapabilecegi işlem maaşa haciz göndermektedir onuda eger sigortalı çalışıyorsa 4/1 ine gönderebilir buda çalıştıgı şirkete baglı şirket kabul ederse yapabilir harici birşey yapılamaz korkmasına gerek yok ilerleyen zamanlarda eli bollaştıgı zaman avukatı arayıp vekalet ücretini felan düşürsün sadece ana para ödemesi saglayıp dosyayı kapatsın avukatlar korkutmak için binbir türlü şeyler şöylerler tek diyecegi kelime gelin hacize param yok olsun
saol hocamÖncelikle geçmiş olsun dost mertalucunda dediği gibi bir yol izliyorlar bizzati arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum umarım en kısa zamanda bu sıkıntılı süreçden çıkabilirsin
Dost borç tutari ne kadar acaba 5000 lira üstüne haciz gelebiliyor diye biliyorum esim avukatlik burosunda tuektelekom borclarina bakiyor hacze gitmislide var.stersen sorayim ona ama borc meblasi nereye borc olduğu ne zamandir oldugu onemliaynı konuyu hortlatıyom. benim arkadaşa icracılar ve avukat gelmiş geçen ayın 10 unda. ay sonuna kadar ilk taksidini vermezsek gerçekten alcaz eşyalarını demişler dün kapıya not bırakmışlar son 2 gün daha mühlet veriyoz diye
geçen konuyu açtım, bütün herkez kimse alamaz bişey dedi. bikaç gün sonra haber geldi arkadaştan icracılar geldi diye geçen ay ama yazmadım buraya. işin özeti alırlarmı alamazlarmı gözmü korkutuyolar bi b0k anlamadım. arkadaşa rest çek posta koy alamazsınız de dicemde kızıp o an alırlar diye korkuyom eşyaları
Kaldigi ev kime ait ikametgah nerde görünüyorDost borç tutari ne kadar acaba 5000 lira üstüne haciz gelebiliyor esim avukatlik burosunda calisiyor istersen sorayim ona ama borc meblasi nereye borc olduğu ne zamandir oldugu onemli
zarurri eşyaları alamazlar kanunen,2tv 2 makine vs varsa birini alır ama bazı avukatlar ipnlğne alıyolar o durumda karşı dava açar fazlasını alır inatlaşmasın bişe olmaz gelmezleradamlar kendilerine güvenmese eve gelip şart koşmazlar belkide koşarlar çıkamadım işin içinden ag
kiralık oturuyo hocam. yazdım cevap bekliyomKaldigi ev kime ait ikametgah nerde görünüyor
İcra dairesine gidip mal beyanında bulunsun üstüme birşey yok borcumu işe başladığım zaman ödeyebilirim diye işe başlayana kadar takip dururadamlar kendilerine güvenmese eve gelip şart koşmazlar belkide koşarlar çıkamadım işin içinden ag